PS5 vs PS5 Slim

Aslında o ses ısınmadan değil çünkü cihaz ısınmıyor. Şubattan beri Slim kullanıyorum cihaz ısınmıyor. PC değil ki bu. PlayStation'da oyunu açar ve oynarsın, ısıya bakmazsın zaten bakamazsın da. Ses sorununa da gelirsek o fat ve Slim kasanın ortak sorunu. Sony 3 farklı fan üreticisinden 3 farklı tipte fan alıyor bunlardan 1 tanesi sessiz olan fan tipi ve hangi fan olacağı tamamen şans işi. Fat vs Slim tartışmasında ısınma veya ses önemli bir şey değil bence. Kimin PS5 fat veya Slim'i ısıdan dolayı kapanmış ki ısı sorun olsun.
Asıl kıyas noktası fiyat ve digital Edition alacaksan depolama. Bunlar dışında cihaz aynı cihaz. Oyuna kolay erişmek için yapılan bir cihazda bu kadar düşünmeyin. Oyunu açın ve rahatlayın.
 
Slim alın geçin en yenisi en iyisidir monitörünüzün 1080p olması çok da fark etmez zaten bu nesil 4 k değil de 1080p nesli bence 4 K'da 30 FPS'den 1080 de 60-120 FPS çok daha iyi.
 
Slim’in sesli ve ısınma sorununu ben de duymuştum, forumda eski konulara göz gezdirdim fakat çok fazla kişi slim ısınıyor da normali buz gibi falan dememiş, testlerde 3-5 derece oynuyor diyen de var. Açıkçası kullanmadığım için bilmiyorum fakat bir testlere de bakmanızda yarar var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı