PS5 vs PS5 Slim'in FC24 performansı farklı

Cengavers

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki PS5 arasında performans farkı hissettim, sadece FC24 de oyununda. Aynı TV ve internetle FAT kasa daha akıcı. Oyuncuların dönüşleri animasyonları falan Slim kasaya göre mükemmel. Ayrıca Slim kasada ortalama 1-2 dk da bir fan hızlanıp yavaşlıyor FAT kasada ise hiç fan sesi duymadım. Ya benim Slim kasada sorun var ya genel bir sorun. Böyle bir şey yaşayan var mı ya da bir çözümü? Slim kasa daha 3-4 aylık bir cihaz CFI 2000 kodlu.

Arkadaşlar kusura bakmayın cevaplarınıza geç yazmak durumunda kaldım. Hayatımda ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum konu başlığında performansı yerine performans yazdığım için forumda 1 saat ceza yedim neyse ilk olsun :)

@742013 FC24 oyunu için mi söylediniz sorun konusunda diğer oyunlarda bende sorun yaşamadım ve hava akışı gayet iyi yani önünde arkasında hiçbir şey yok PS5'in.

@AnotherJourney grafik ayarı zaten yapılmıyor PS5 FC24 de başka ne gibi bir ayardan bahsediyorsunuz bilmiyorum.

Arkadaşlar kusura bakmayın cevaplarınıza geç yazmak durumunda kaldım. Hayatımda ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum konu başlığında performansı yerine performans yazdığım için forumda 1 saat ceza yedim neyse ilk olsun :)

@742013 FC24 oyunu için mi söylediniz sorun konusunda diğer oyunlarda bende sorun yaşamadım ve hava akışı gayet iyi yani önünde arkasında hiçbir şey yok PS5'in.

@AnotherJourney grafik ayarı zaten yapılmıyor PS5 FC24 de başka ne gibi bir ayardan bahsediyorsunuz bilmiyorum.
Oyun hızı vs hocam.

Bendeki ayarları bu şekilde

Dosya Ekleri

• 20240621_000502.jpg
    20240621_000502.jpg
    179,1 KB · Görüntüleme: 65
FUT modunda değiştirilmiyor diye biliyorum yani standart.

Denedim hiç bir fark olmadı
Merhaba. Bende PC den geçtim, ps5 slim dediğiniz gibi tam olarak akıcı değil Mac içi. Geçen gün modeme reset attım 3 Mac yaptım harikaydi. Ertesi gün açtım yine akıcılık yok. Serverdan mı, benim internetten mi kaynaklı yoksa ps5 ten mi çözemedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı