PS5 vs RTX 4060 Ti sistem

PC'den PS5'e geçmenin oyun zevkini o konsol rahatlığı Tofaş'la hız yaptıktan sonra Mercedes'le seyahat gibiymiş. Ama pcn cidden çok kötüyse PC daha kullanışlı. PS5 biraz daha lüks işi PC'den sonra bütçen olursa alinacak bir şey.

Laptopumu TV'ye bağlayıp kullanıyorum pek bir farkı yok PC ile daha yüksek grafiklerle oynar.
 
Elinizde ortalama PC varsa PS5 alabilirsiniz, yoksa da PC'ye henüz çıkmayan veya ilerde önce PS5'e birkaç yıl sonra PC'ye çıkacak oyunları ne kadar oynamak isteyeceğinizi de düşünerek tercih de bulunabilirsiniz.
 
Ortalama derken GTX 1650 civarı kartlardan bahsetmiştim. Laptop olarak 1650 Ti var bende her oyun açıyor 1650 Ti. Bence ortalama ideal bir kart. Ama PC iyi değilse tabii ki PS5 bir işe yaramaz.
1650 kötü değil ama orta olacak kadar iyi değil. 1070 kullanıyorum keşke orta olsa.

Uzun süreli alacaksan PS5 alman için bir neden yok şimdiden zorlanmaya başladı ömrü bitti ve Pro'su geliyor o yüzden PC. 8 yıldır aynı laptopta oyunları native 1080p 60 FPS oynayabiliyorum Cyberpunk gibi bazı oyunlarda FSR 2.1 yüksek ayarlarda oynadım uzaktan oynayınca göze batmıyor. Daha 2 yıl 1080 oynatır FSR ile.
 
1 haftadan az var. PS5'in bu noktada avantajı 500 dolarla Türkiye'den almaması halinde her türlü aynı fiyata alması ama imkanı var mı bilmiyorum. Ben PC alırdım.

Bende PC eğer kötüyse PC alırdım tabii ama o PC 30k ise seçimden 1hafta sonra 38k yapar canım memleketimin hiperaktif yumurcak ekonomisi.
 

Geri
Yukarı