PS5 vs RTX 5060 Ti

Pro'dan da güçlü mü bilmem. Ama ikisi de iyidir. Tek önemli kısım ne alırsanız alın en az 1440p bir monitör lazım. 1080p için Pro veya 5060 Ti fazla güçlü.

Üniversiteye gideceğim zaten seneye yanima goturemem çok da oyun oynamıyorum okul spor derken enerji kalmıyor birkaç saat is yapsın diye ekran karti alacağım yeter.

@Grim Reaper ps eledim zaten ekran kartı daha mantıklısida unidede kullanmak için switch 2 almak mantıklı mi peki oyunları da ilgi çekici duruyor.

Üniversiteye gideceğim zaten seneye yanima goturemem çok da oyun oynamıyorum okul spor derken enerji kalmıyor birkaç saat is yapsın diye ekran karti alacağım yeter.

@Grim Reaper ps eledim zaten ekran kartı daha mantıklısida unidede kullanmak için switch 2 almak mantıklı mi peki oyunları da ilgi çekici duruyor.
Valla bence mantıklı ama az oyun oynuyorsanız bence PS5 daha çok işinizi görür. Yurtta kalsanız bile oraya taşıması kurması yer bulması çok daha basit olur. Ha PC + Switch 2 yaparsanız yine iyi heryere taşırsınız Switch'i. Ama ben olsam PS alırdım.

Vallahi bence mantıklı ama az oyun oynuyorsanız bence PS5 daha çok işinizi görür. Yurtta kalsanız bile oraya taşıması kurması yer bulması çok daha basit olur. Ha PC + switch 2 yaparsanız yine iyi her yere taşırsınız Switch'i. Ama ben olsam PS alırdım.

Hocam yurtta nasıl oynuycaksin televizyon her odada mevcut degil diye biliyorum.
Ondan switch 2 düşündüm.

Hocam yurtta nasıl oynuycaksin televizyon her odada mevcut degil diye biliyorum.
Ondan switch 2 düşündüm.
Yani gördüğüm kadarıyla insanlar Pc'lerini falan götürüp yer bulup bağlıyorlar. Oda arkadaşlarınız ile anlaşıp bir TV taktırılabilir ama bu biraz şans tabii odaya bağlı. Zaten önerim asla ve asla yurtta kalmayın. Kendinize saygısızlık etmiş olursunuz ortamlar ve yemekler genelde çok kötü asla önermiyorum.

Yani gördüğüm kadarıyla insanlar PC'lerini falan götürüp yer bulup bağlıyorlar. Oda arkadaşlarınız ile anlaşıp bir TV taktırılabilir ama bu biraz şans tabii odaya bağlı. Zaten önerim asla ve asla yurtta kalmayın. Kendinize saygısızlık etmiş olursunuz ortamlar ve yemekler genelde çok kötü asla önermiyorum.

Nereyi kazanacağım belli degil ev kiralari çok pahalı zaman gosterir onu anca.

Nereyi kazanacağım belli degil ev kiralari çok pahalı zaman gosterir onu anca.
Valla hocam PC'yi götürme şansınız çok zor ama PS birşekil hallolabilir bence. Gerçi birçok kişinin kaldığı odaya da PS ne kadar koyulur bilemem ama orası sizin takdiriniz. Bence PS sizi 1 yıl idare eder sonra baktınız yurtta kalacak olursunuz oda sıkıntı olur satar Switch geçersiniz. Hatta daha iyisi Rog Ally veya Lenovo Legion Go gibi bir cihaz alırsınız paraya kıyıp el bilgisayarı gibi olur. Ekstra ekran gerekiyor mu bilmiyorum ama ekran kartı bile bağlanıyor o cihazlara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı