Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 12 Kasım 2020 #31 edurgunsu1 dedi: konsol vergisi kalktıktan sonra Genişletmek için tıkla... Kalkacağına cidden inanıyor musun?
edurgunsu1 dedi: konsol vergisi kalktıktan sonra Genişletmek için tıkla... Kalkacağına cidden inanıyor musun?
edurgunsu1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 9 12 Kasım 2020 #32 Mark Zuckerberg dedi: Kalkacağına cidden inanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Tabii ki Allah izin verirse almayı planlıyorum.
Mark Zuckerberg dedi: Kalkacağına cidden inanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Tabii ki Allah izin verirse almayı planlıyorum.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #33 Mark Zuckerberg dedi: Kalkacağına cidden inanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal kalkacak. Satışları oldukça etkiledi. Keza vergiyi kaldırsalar satışlar patlayacağı için daha çok vergi toplarlar.
Mark Zuckerberg dedi: Kalkacağına cidden inanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal kalkacak. Satışları oldukça etkiledi. Keza vergiyi kaldırsalar satışlar patlayacağı için daha çok vergi toplarlar.
edurgunsu1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 9 12 Kasım 2020 #34 MoonDrag dedi: Büyük ihtimal kalkacak. Satışları oldukça etkiledi. Keza vergiyi kaldırsalar satışlar patlayacağı için daha çok vergi toplarlar. Genişletmek için tıkla... Yani.
MoonDrag dedi: Büyük ihtimal kalkacak. Satışları oldukça etkiledi. Keza vergiyi kaldırsalar satışlar patlayacağı için daha çok vergi toplarlar. Genişletmek için tıkla... Yani.
Van Der Linde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 2.019 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6700xt Ryzen 5 5600 3x8 Corsair Vengeance RGB Pro Gigabyte B550 Gaming X V2 Zalman N5 MF Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba 1TB Kioxia Exceria G2 250GB Samsung 870 Evo 2x 1TB WD10EZEX Cinsiyet Erkek Meslek theeroticbarber çalışanı 12 Kasım 2020 #35 Alonso dedi: Konsola özel oyun mantığı çok saçma bana göre. Xbox istese yapabilir ama yapmıyor çünkü Sony gibi paragöz değil. Genişletmek için tıkla... Paragöz olduğu için mi başyapıt oyunlara sahip?
Alonso dedi: Konsola özel oyun mantığı çok saçma bana göre. Xbox istese yapabilir ama yapmıyor çünkü Sony gibi paragöz değil. Genişletmek için tıkla... Paragöz olduğu için mi başyapıt oyunlara sahip?
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 12 Kasım 2020 #36 Van Der Linde dedi: Paragöz olduğu için mi başyapıt oyunlara sahip? Genişletmek için tıkla... Hayır, erişilebilirlikten bahsediyor.
Van Der Linde dedi: Paragöz olduğu için mi başyapıt oyunlara sahip? Genişletmek için tıkla... Hayır, erişilebilirlikten bahsediyor.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 12 Kasım 2020 #37 edurgunsu1 dedi: Konu sahibi benim 2. hesabımdan girdim zaten isimden anlaşılır kural ihlali yapmışım cevap yazamıyorum ondan 2. hesabımdan girdim cevap yazabilmek için. Genişletmek için tıkla... Bu arada çoklu hesap kullanımı forumda yasaktır.
edurgunsu1 dedi: Konu sahibi benim 2. hesabımdan girdim zaten isimden anlaşılır kural ihlali yapmışım cevap yazamıyorum ondan 2. hesabımdan girdim cevap yazabilmek için. Genişletmek için tıkla... Bu arada çoklu hesap kullanımı forumda yasaktır.
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 12 Kasım 2020 #38 @PustiPowerV2 Uyarmayın, raporlayın.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 12 Kasım 2020 #39 Mark Zuckerberg dedi: @PustiPowerV2 Uyarmayın, raporlayın. Genişletmek için tıkla... İkisini de yaptım merak etmeyin.
Mark Zuckerberg dedi: @PustiPowerV2 Uyarmayın, raporlayın. Genişletmek için tıkla... İkisini de yaptım merak etmeyin.