PS5 vs Xbox Series S

hasan123465

Femtopat
Daha fazla  
Halihazırda evde PS4 var onu üzerine para koyaraktan başlıktaki birini alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de kullanmadım ama 3A oyunları ikisi de 30 fps oynatıyor (Testlerden gördüğüm kadarıyla). Ayrıca arada bariz bir fiyat farkı var. Xbox'da ise Gamepass avantajı var.

Oyun alacak paran varsa 5 yoksa Series X Series S ten memnun kalacağını düşünmem ki seneye GTA 6 çıkacak oynamak istiyorsan daha doğrusu stabil ve iyi bir görüntü kalitesinde oynamak istiyorsan Series X veya PS 5 öneririm. Ama bence PC lerede bir göz at.

Oyun alacak paran varsa 5 yoksa Series X Series S ten memnun kalacağını düşünmem ki seneye GTA 6 çıkacak oynamak istiyorsan daha doğrusu stabil ve iyi bir görüntü kalitesinde oynamak istiyorsan Series X veya PS 5 öneririm. Ama bence PC lerede bir göz at.
Kanka simdi xbox gamepass var mis o avantaj ps5 bana tek avantajı hesap girip ps4teki oyunlarıma erismem

Ben kendim icin konuşuyum ben ne Xbox ne de PS alırdım bir kere Xbox alsam PS özel oyunlarını oynayamam o yüzden Xbox kafamda direk giti PS te de bir oyuna 3K bayılacak kadar enayi değilim şahsen PC kullanıcısıyım ve halende bana PC oyun konsollarından çok daha makul gelir.

Ben kendim icin konuşuyum ben ne Xbox ne de PS alırdım bir kere Xbox alsam PS özel oyunlarını oynayamam o yüzden Xbox kafamda direk giti PS te de bir oyuna 3K bayılacak kadar enayi değilim şahsen PC kullanıcısıyım ve halende bana PC oyun konsollarından çok daha makul gelir.

Kanka beniö derdim 60 FPS oynattısın oyunları ucuz olsun(PS'ye göre)

Ya da bırakın o zamanki butceye gpre

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı