PS5 vs Xbox Series S

• Konuyu başlatan egealp7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 153
PS5 Slim var elimde daha önce PS3 ve PS4 Slim kullandım elimde hala bu 3 makine. PS5 Slim satıp Series S'ya da X'e geçilir mi? Hiç Xbox kullanmadım.

Boş verin geçmeyin Xbox One S kullanıyorum kütüphanede adamakıllı oyun yok bıktım vallahi fanboy falan da değilim yanlış anlaşılmasın PS daha mantıklı. Xbox'ın tek avantajı fiyat konusunda.

PS5 Slim var elimde daha önce PS3 ve PS4 Slim kullandım elimde hala bu 3 makine. PS5 Slim satıp Series S'ya da X'e geçilir mi? Hiç Xbox kullanmadım.

Vallahi hiç gerek yok hocam bana kalırsa. Kaç defa Xbox'da PS de kullandım. PS'yi hakikaten özlüyorum. Xbox'ın hiçbir olayı yok bence.

Fazla güzel oyunlar mevcut değildi hocam ek olarak EA Play ve Ubisoft+ içeren Ultimate üyeliği de 800TL olmuş bence gerek yok.

Fazla güzel oyunlar mevcut değildi hocam ek olarak EA Play ve Ubisoft+ içeren Ultimate üyeliği de 800TL olmuş bence gerek yok.

Bence fiyatlar böyleyken yıllık Plus aboneliği almak çok garanti ve iyi. Plusa da yakında zam gelir çünkü. Şu an Plus stoklanırsa Xbox'tan daha ucuza almış olacağız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı