PS5 vs. Xbox Series X

Online ise CoD Warzone işini görür o da bedava zaten. 120 FPS özelliği var Series X'te PS5'te var mı onu pek bilmiyorum. Zaten Game Pass'te BF5, BF1, BF3, BF4 var.
Hocam ben sadece Fifa falan geldi sandım EA Play'den o zaman Xbox Series X'e de bakabilir.

Konsollardan çok anlamam ama XBOX Series X'in PS5'ten daha güçlü bir konsol olduğunu biliyorum Bu yüzden Series X diyorum.
Gücü fark etmiyor. İkisi de kafa kafaya oldukları için bence performansı az biraz daha iyi diye tercih etmek yanlış. Daha açıklayıcı bir sebebi olmalı. Örneğin gamepass yada PS5 tarafında özel oyunlar.

120FPS ve Online oyuncusuysan önerim PC kullanman. 120Hz olan TV bulmak 120Hz LAN monitör bulmak kadar kolay değil. İlla konsol kullanmak istiyorsan Series X öneririm. Online oyunlar tarafında daha önde, tek kişilik oyunlar için de iyi yatırımlar yapıldı. Donanım, yazılım ve hizmet olarak da önde zaten.

Dizüstü konusuna Masaüstü topla diyen mi dersin, konsol konusuna bilgisayar al diyen mi dersin bi bitmediniz. Takmayın şunu.

Hocam PS5'in SSD'si Xbox'unkinden daha kötü. Daha fazla yazma ve okuma değerlerine sahip olmasına rağmen. O nasıl oluyor onu da anlamış değilim. Series S bile daha iyi PS5'in yükleme sürelerinden.

Gamepass'te spor oyunları var zaten NBA2K21 var FIFA'lar da var. Özel oyunları da oynatacak diyor Xcloud sayesinde ama onu tam bilmiyorum.
Xcloud ile yeni GoW ve TLOU 2 tarzi oyunlarin oynanmasina imkan yok. Konsol sattiran ozel oyunlar bunlar. Xbox ozel oyunlari zaten Gamepass kutuphanesine ve PC'ye gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…