Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #31 HSM dedi: O zaman mantıklı olan PS5 gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adam çok kötü tarif ediyor. Neyse Xbox aldın eve geldin hangi oynu oynayacaksın. PS5 aldın geldin exclusivelerden başlayacaksınız. Cihazları özelliklere değil de oyunlara göre karşılaştırmak gerekiyor.
HSM dedi: O zaman mantıklı olan PS5 gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adam çok kötü tarif ediyor. Neyse Xbox aldın eve geldin hangi oynu oynayacaksın. PS5 aldın geldin exclusivelerden başlayacaksınız. Cihazları özelliklere değil de oyunlara göre karşılaştırmak gerekiyor.
H HSM Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #32 Ben anlatmasından iyi anladım ondan sevdim, 5 yaşında ki birine anlatır gibi anlatmış.