PS5 vs Xbox Series X

Nba'i Playstore üzerinden 35 liraya aldım?

Şu anda ikisinin de kendince artı ve eksileri var. İleride satmak istediği zaman PS5 daha avantajlı? Yatırım, ticaret yapmayacaksa eskiyen donanımlarını satma, insanlara hediye ver.
Eskiyen donanımların satılma amacı fazlalıktan kurtulmaktır. Ve donanım alırken ileride bunu şu kadar fiyata satarım diye almazsın. Sen öyle yapıyorsan bir doktora görünebilirsin.

The Last of Us 1,2 Spider-Man, myles morales, Ghost of bilmem ne, Uncharted 4, Uncharted 3
Remestred, God of War, ve yakında çıkacak God of War.

Zaten halihazırda 1050 Ti R5 2600Xli sistemim var Xbox oyunlarını oynarım diye düşünüyorum.
PS5 daha mantıklı olacaktır.

Fırsatını bulduğunuzda ekran kartınızı da yükseltmenizi öneririm.

Çok fazla oynamak istiyorum exc oyunlarını gönlüm PS5'te ama aklım Series X'te sizce ne yapmalıyım.

Hocam burada tercih sana bakıyor özünde. Özel oyunlar önemli değilse senin için veya oyun fiyatları pahalı şu bu diyorsanız bence Xbox Series X en ideali. Rekabetçi oyunlar için de Series X daha iyi olur.
PS5'in Series X'e göre artılarından bahsedeyim
1-DualSense
2-Rakibine göre(Series X-S) gözle görülür yeni nesil oyunlarda çok daha hızlı yükleme süreleri.
3-AAA kalite özel oyunlar. (Kişisel yorum)
PS5'in Series X'e göre eksileri
1-Taşınabilir değil.
2-Geriye dönük uyumlu oyunlarda Xbox Series X'teki gibi veya daha geç yükleme süreleri sunuyor çoğu oyunda.
3-FPS Boost gibi bir nimet yok.
4-Game Pass gibi bir nimet de yok.
5-Geriye uyumluluk sadece PS4 ile sınırlı.
Ben PS5'i tercih ettim çünkü hiç PS4 - PS4 Pro'ya da Xbox One vs kullanmadım. PS3'ten geçtim. Benim için geriye uyumluluk PS4 ile olması yeterliydi. Sony oyunları benim için önemli Game Pass'e baktığımda 3-5 oyun dışında bana hitap eden oyun yok. Oyunları CD ile al sat takas yaparak ucuza getiriyorum. Kol benim için çok çok önemli. Zaten o çapraz analog yapısı Xbox'ta hiç hoşuma gitmiyor ha ama kimisi de onu çok seviyor dediğim gibi kişisel bir şey. Ayrıca DualSense'in verdiği hissiyatlar bin basar bence. PS5'i tavsiye ederim :) ama hangisini alırsan al bu konsollar uzun süre yolda bırakmayacak makineler gibi duruyorlar.

Bende PS5 tavsiye ediyorum lakin yeni çıkan bir oyunu çıkar çıkmaz oynamak isterseniz 500-800 lira arasında başlıyor ancak indirimleri takip edilince ya da biraz zaman geçip millet oynadıktan sonra kullanılmış CD alırsanız makul fiyatlara geliyor.
Şu devir bilgisayar devri indiriyorsun craclı oynuyorsun yada steam dan ucuza aloyorsun.
Aynı oyun bilgisayar için 250 lira psn store da 599 lira.
Hatta örneği de var steam da last stop 44 lira psn store da 239 lira.

O zaman mantıklı olan PS5 gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı