PS5 vs Xbox Series X

Semih_hlskck

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İkisi arasında çok kararsızım. Eskiden Series S'im olmuştu Xbox'tan memnun kalmıştım. Oyle çok fazla hikayeli oyun oynayan biri değilim genelde FIFA arada hikayeli oyun oynarım. Sizce hangisini almalıyım?

Hocam Online tarzı oynayacaksanız Xbox tercihiniz olmalı. Ama Türkiye'de Xbox fazla kullanılmıyor ve özel oyun takıntınız varsa PS5 alabilirsiniz.

Aynı fiyattaki herhangi bir bilgisayar.

İkisi arasında çok kararsızım. Eskiden Series S'im olmuştu Xbox'tan memnun kalmıştım. Oyle çok fazla hikayeli oyun oynayan biri değilim genelde FIFA arada hikayeli oyun oynarım. Sizce hangisini almalıyım?

Konuda genelde FIFA arada hikayeli oyun oynarım dediğiniz için size tavsiyem Xbox olur FIFA'lar yeni oyunun çıkışına doğru Game Pass'e ekleniyor oyuna 1000-2000 TL verip almam diyorsanız o şekil oynayabilirsiniz arada sırada hikayeli oynayan biri olarak da Game Pass'e gelen oyunlar size yeterli olur diye düşünüyorum.

Xbox almanın mantığı kalmadı xbox özel oyunlarını artik ps5'de cikaracak. Ben şahsen Xbox alacaktım xbox konsolunuda seviyorum bu haberi duyunca vazgeçtim. Xbox özel oyunlarını ve PS5 özel oyunlarını bir platformda oynarım daha iyi o yüzden tercihim ps5 olur.

Eski bir Xbox sahibi olarak kontrolcünün kullanım rahatlığını görmüşsündür. Bir teknoloji mağazasına gidip PS5 kontrolcüsünü de deneyip öncelikle hangisinde daha konforlu oyun oynayabileceğine karar vermelisin. Sonrasında PS özel oyunları takıntın varsa kesinlikle PS5 ama daha az maliyetle çoklu platform oyunları oynamak istersen de tercihin Xbox olmalı. GamePass makul fiyata oldukça yeterli bir kütüphane sunuyor ve PS tarafında henüz alternatifi yok.

Not: Series X sahibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…