PS5 Wi-Fi kopması

alicankvvt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, PS5'im var ve sürekli Wi-Fi bağlantısını kaybediyor ve bu durum beni sinir ediyor. Neredeyse her şeyi denedim modemi sıfırladım. PS5 sıfırladım ama değişen bir şey yok. Bu durumu yaşayan başka biri var mı varsa çözümü buldu mu en sonunda garantiye göndermeyi düşünüyorum.

5 10 dakikada bir ve sonra bir daha hiç bağlanmıyor ancak yeniden başlatırsan bağlanıyor bu döngü hep aynı
Bende de 1 veya 2 saatte bir yapiyor ama 2 saniye icin de internet geri geliyor ve yeniden baslatmama gerek kalmiyor. Ben de de boyle bir sorun var. Kablo bagladim, wifi bağladim yine ayni. Saat bası baglanti yok bildirimi gelip 2 saniye sonra tekrar baglaniyor. Online oynuyorum, aniden oyundan atiyor deli oluyorum

Bende de 1 veya 2 saatte bir yapiyor ama 2 saniye icin de internet geri geliyor ve yeniden baslatmama gerek kalmiyor. Ben de de boyle bir sorun var. Kablo bagladim, wifi bağladim yine ayni. Saat bası baglanti yok bildirimi gelip 2 saniye sonra tekrar baglaniyor. Online oynuyorum, aniden oyundan atiyor deli oluyorum
umarım yazılımsal bir sorundur yoksa böyle adamı deli eder garantiye göndersem mi bilmiyorum yabancılarda da böyle oluyormuş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00