PS5 Wi-Fi Performansı

Kemosentetik

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Master
Merhaba arkadaşlar. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. PS5 kullanan arkadaşlar sizlere ufak bir sorum olacak. PS5 ile Warzone oynamayı düşünüyorum daha önce de konu açmıştım. Şöyle bir problemim var modemim salonda ve modemi kendi odama taşıma imkanım maalesef yok. Odam ile salon arasında 2 duvar mevcut. Wi-Fi ile bağlanarak CoD Warzone da ping sorunu yaşar mıyım?

Eğer PS5 Wi-Fi bağlantısı ile ping problemi yaşarsam Xiaomi Wi-Fi Pro gibi bir cihaz ile bu sorunu çözebilir miyim?

İnternet bağlantım: TurkNet 35 Mbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. PS5 kullanan arkadaşlar sizlere ufak bir sorum olacak. PS5 ile Warzone oynamayı düşünüyorum daha önce de konu açmıştım. Şöyle bir problemim var modemim salonda ve modemi kendi odama taşıma imkanım maalesef yok. Odam ile salon arasında 2 duvar mevcut. Wi-Fi ile bağlanarak CoD Warzone da ping sorunu yaşar mıyım?

Eğer PS5 Wi-Fi bağlantısı ile ping problemi yaşarsam Xiaomi Wi-Fi Pro gibi bir cihaz ile bu sorunu çözebilir miyim?

İnternet bağlantım: TurkNet 35 Mbps.
Araya sinyal güçlendirici bence koyma.
PS5 Wi-Fi 6 destekli bir alıcıya sahiptir. Oldukça sağlam bir Wi-Fi'ı var. Muhtemelen yaşamamanız lazım. Modeminizin kalitesi önemli. Modeminizin Wi-Fi'ını güzelce yapılandırmamız daha yararlı olabilir. Kanal seçimini titizlikle yaparsak rahat edersiniz diye düşünüyorum.

Xiaomi cihazlarını bence kullanmayın. Delay sorununa sebep olabilir.

Ping sorunu yaşarsın. Anlık pingler girer. Bu mesele PS5'ten çok modem ve modemin cihaza uzaklığı ile alakalı. 2 seçenek var ya kablo çekmelisin PS5'e kadar ya da evin ortasına bir router kur. Dediğin cihaz ping düşürmekten çok arttırıyor önermem hiç.

Kablo çekebilirsin.

Arada 2 duvar var. Gecekondu'da oturmuyorsan, veya evinizin duvarı deniz kumundan yapılmasıysa, sinyal kalitesi düşecektir.

Gerçi kaliteli modem kullanırsan, sinyal kalitesi yine yüksek olacaktır ama.

Ping sorunu yaşamaman için, en iyi çözüm kablo çekmek. Wi-Fi güçlendirici alabilirsin, ama ne kadar ping düşürür bilmem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00