PS5 Wi-Fi kopması

Bende de 1 veya 2 saatte bir yapiyor ama 2 saniye için de internet geri geliyor ve yeniden baslatmama gerek kalmiyor. Ben de de boyle bir sorun var. Kablo bagladim, Wi-Fi bağladim yine ayni. Saat bası baglanti yok bildirimi gelip 2 saniye sonra tekrar baglaniyor. Online oynuyorum, aniden oyundan atiyor deli oluyorum.

Hocam kablo Wi-Fi ikisinde de bağlantı kopuyor. Sorun nasıl çözülüyor.
Hocam kablo Wi-Fi ikisinde de bağlantı kopuyor. Sorun nasıl çözülüyor.
Yok mu sorunu çözen
Bende de 1 veya 2 saatte bir yapiyor ama 2 saniye icin de internet geri geliyor ve yeniden baslatmama gerek kalmiyor. Ben de de boyle bir sorun var. Kablo bagladim, wifi bağladim yine ayni. Saat bası baglanti yok bildirimi gelip 2 saniye sonra tekrar baglaniyor. Online oynuyorum, aniden oyundan atiyor deli oluyorum
Sorun hala devam ediyor mu

Son düzenleme:
Bende de 1 veya 2 saatte bir yapiyor ama 2 saniye icin de internet geri geliyor ve yeniden baslatmama gerek kalmiyor. Ben de de boyle bir sorun var. Kablo bagladim, wifi bağladim yine ayni. Saat bası baglanti yok bildirimi gelip 2 saniye sonra tekrar baglaniyor. Online oynuyorum, aniden oyundan atiyor deli oluyorum
Selam hocam sorunu çözebildiniz mi? Bende de Online oyuna girdikten 15 dk kadar sonra 2 süren ağa bağlanamıyor hatası çıkıyor. Sonra hiçbir sorun yaşamıyorum …

Merhaba, PS5'im var ve sürekli Wi-Fi bağlantısını kaybediyor ve bu durum beni sinir ediyor. Neredeyse her şeyi denedim modemi sıfırladım. PS5 sıfırladım ama değişen bir şey yok. Bu durumu yaşayan başka biri var mı varsa çözümü buldu mu en sonunda garantiye göndermeyi düşünüyorum.

Ben yeriniz de olsam cep telefonundan internet açardım bir de öyle denerdim.
PS5 de hiç duymadığum bir sorun.

Ben yeriniz de olsam cep telefonundan internet açardım bir de öyle denerdim.
PS5 de hiç duymadığum bir sorun.
Cep telefonunu modem olarak kullandım sorun yaşamadım sorun internetten kaynaklı. Türk Telekom kullanıyorum statik IP ye geçiş yaptım yeni port açıp kullandım hiçbir sorun yok Düzeldi…

Merhaba bendede aynı sorun var kablolu bağladığım halde her saat ortalama kopma oluyor . Ağa bağlanılamadı diyor sonra 2 saniye sonra geliyor . Siz çözümü bulabildinizmi?

Bende de aynı sorun var. Çözüm bulabildiniz mi acaba?

Selam hocam sorunu çözebildiniz mi? Bende de Online oyuna girdikten 15 dk kadar sonra 2 süren ağa bağlanamıyor hatası çıkıyor. Sonra hiçbir sorun yaşamıyorum …
Beyefendi aynı sorunu bende yaşıyorum bi değişiklik oldu mu herhangi bir şey yaptınız mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00