PS5 Witcher 3 GOTY alınır mı?

salatamai

Centipat
Daha fazla  
PS5 sahibiyim. Benim için hikayeli oyun Uncharted, The Last of Us ve God of War demek. Bu algıyı yıkmak için Ghost of Tsushima aldım ama 1 saat sonra baydı. Devam edemedim. Peki Witcher 3 bu algıyı yıkabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ghost of Tsushima overrated bir oyun zaten hikaye tarafında vasat, ortalama sayılır. Witcher 3’ün ana hikayesi, yan hikayeleri, DLC’leri ile hikaye anlamında tam bir başyapıt.

Witcher 3 ağır tempolu ve evreni tanıtma gibi bir çabası yok. Ghost of Tsushima gibi daha basit direktiflere dayalı hikaye odaklı bir oyun baydıysa, ben çok önermiyorum. Çünkü Witcher 3'te evet hikaye güzel ama evren hikayeden önce geliyor.

PS5 sahibiyim. Benim için hikayeli oyun Uncharted, The Last of Us ve God of War demek. Bu algıyı yıkmak için Ghost of Tsushima aldım ama 1 saat sonra baydı. Devam edemedim. Peki Witcher 3 bu algıyı yıkabilir mi?
Dediğin oyunlar 12 15 saat civarında biten sinematik deneyim ağırlıklı oyunlar. Şimdi sen hikayesi sağlam bir şey mi istiyorsun yoksa 10 12 saatte biten sinematik deneyim mi istiyorsun? Hikaye istiyorsan witcher 3 bu 3ünden aşağı kalmaz hatta Uncharted özelinde Uncharted 4ten fersah fersah iyidir hikaye olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı