Berke690 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 38 16 Kasım 2024 #1 PlayStation 5'te arkadaşımla oyunlar oynuyoruz ve Twitch'te canlı yayın açıyorum fakat arkadaşımın sesi yayına gitmiyor. Sadece benim gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2024
PlayStation 5'te arkadaşımla oyunlar oynuyoruz ve Twitch'te canlı yayın açıyorum fakat arkadaşımın sesi yayına gitmiyor. Sadece benim gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Çözüm T A L O 17 Kasım 2024 Berke690 dedi: Hayır yayını ben açıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların PS appten seslerimi yayına aktar seçeneğini seçmesi gerekmekte. Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
Berke690 dedi: Hayır yayını ben açıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların PS appten seslerimi yayına aktar seçeneğini seçmesi gerekmekte. Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
E ErikAdam Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #2 kulaklık dan oynuyorsa mikrofonda sıkıntı olabilir aynısı bende de olmuştu başka kulaklık almıştım Artı 0 Eksi
KS KS Berke690 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 38 16 Kasım 2024 #3 ErikAdam dedi: kulaklık dan oynuyorsa mikrofonda sıkıntı olabilir aynısı bende de olmuştu başka kulaklık almıştım Genişletmek için tıkla... bana geliyor sesi yayına gitmiyor Artı 0 Eksi
ErikAdam dedi: kulaklık dan oynuyorsa mikrofonda sıkıntı olabilir aynısı bende de olmuştu başka kulaklık almıştım Genişletmek için tıkla... bana geliyor sesi yayına gitmiyor
E ErikAdam Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 Berke690 dedi: bana geliyor sesi yayına gitmiyor Genişletmek için tıkla... yayında ses ayarlarını kapatmış olaabilir mi Artı 0 Eksi
Berke690 dedi: bana geliyor sesi yayına gitmiyor Genişletmek için tıkla... yayında ses ayarlarını kapatmış olaabilir mi
KS KS Berke690 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 38 16 Kasım 2024 #5 ErikAdam dedi: yayında ses ayarlarını kapatmış olaabilir mi Genişletmek için tıkla... hayır yayını ben açıyorum zaten Artı 0 Eksi
ErikAdam dedi: yayında ses ayarlarını kapatmış olaabilir mi Genişletmek için tıkla... hayır yayını ben açıyorum zaten
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Kasım 2024 #6 Berke690 dedi: Hayır yayını ben açıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların PS appten seslerimi yayına aktar seçeneğini seçmesi gerekmekte. Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Dosya Ekleri IMG_0798.png 104,1 KB · Görüntüleme: 150 IMG_0799.png 48,4 KB · Görüntüleme: 124 Artı 0 Eksi Çözüm
Berke690 dedi: Hayır yayını ben açıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların PS appten seslerimi yayına aktar seçeneğini seçmesi gerekmekte. Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
KS KS Berke690 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 38 17 Kasım 2024 #7 T A L O dedi: Arkadaşların PS appten seslerimi yayına aktar seçeneğini seçmesi gerekmekte. Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
T A L O dedi: Arkadaşların PS appten seslerimi yayına aktar seçeneğini seçmesi gerekmekte. Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Kasım 2024 #8 Çözüldü olarak işaretlersen çok sevinirim hocam. Artı 0 Eksi
jjanberk Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Salı 19:49 #9 T A L O dedi: Arkadaşların PS appten seslerimi yayına aktar seçeneğini seçmesi gerekmekte. Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım PS'de yayın yapıyor, ben PC'den bağlanıyorum. Sesimin yayına gitmesi için hangi ayarı açmam gerekiyor? Son düzenleme: Salı 20:12 Artı 0 Eksi
T A L O dedi: Arkadaşların PS appten seslerimi yayına aktar seçeneğini seçmesi gerekmekte. Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım PS'de yayın yapıyor, ben PC'den bağlanıyorum. Sesimin yayına gitmesi için hangi ayarı açmam gerekiyor?