PS5 yerine PS4 Pro almak mantıklı mı?

Njord16

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRIME A520M-K - GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 - AMD Ryzen™5 5500 Soket AM4 4.2 GHz XPG 8GB DDR4 3200MHZ CL16 PC RAM
Arkadaşlar PS 5 almayı planlıyordum fakat sonradan aklıma PS4 Pro geldi. Ben PS5'i PS4 özel oyunlarını oynamak için alacaktım aslında almışken yeni jenerasyonu alayım hem de daha iyi grafikte daha iyi FPS de oynayayım diyordum. Fakat biliyorsunuz ki arada devasa bir fiyat farkı var sadece özel oyunlar için PS5 yerine PS4 Pro almak mantıklı mı yoksa PS 5 alıp gelecek vadede ki oyunları da düşünmek mi mantıklı.

Aslında arada devasa bir fiyat farkı yok 6bin(garantili PS5 için en fazla 8bin) TL farkedebilir ki o da belki 5 sene daha uzun olacak bir cihaz için gayet normal. Pro aldıktan sonra satması da zor olacak, elinizde yorulup çalışmaz hale gelene kadar tutmayı düşünmüyorsanız tabi ki. Tavsiyem dijital PS5 alıp yanına PSN Extra aboneliği almanız olur.

Arkadaşlar PS 5 almayı planlıyordum fakat sonradan aklıma PS4 Pro geldi. Ben PS5'i PS4 özel oyunlarını oynamak için alacaktım aslında almışken yeni jenerasyonu alayım hem de daha iyi grafikte daha iyi FPS de oynayayım diyordum. Fakat biliyorsunuz ki arada devasa bir fiyat farkı var sadece özel oyunlar için PS5 yerine PS4 Pro almak mantıklı mı yoksa PS 5 alıp gelecek vadede ki oyunları da düşünmek mi mantıklı.
Daha önce Playstation exclusivelerini oynamadıysanız ve 4K ekranınız varsa PS4 Pro alabilirsiniz. Sadece konsolum olsun diye alıyorsanız almayın derim zaten önümüzdeki yıllarda PC'ye port edilen her oyunu sisteminiz kaldıracaktır. Günde kaç saat bilgisayarı kullandığınız kaç saat konsolu kullanacağınıza göre tercih yapmanızda fayda var. İmzanızda Full HD monitör görüyorum, 2K veya 4K paneliniz yoksa PS4'de alabilirsiniz. Fakat dediklerim 2013-2020 arasındaki oyunları oynamadıysanız ve konsoldaki 30FPS'e alışıksanız geçerli, Bütçeniz varsa pek tabii Playstation 5 almanız taraftarıyım.

Daha önce PlayStation exclusivelerini oynamadıysanız ve 4K ekranınız varsa PS4 Pro alabilirsiniz. Sadece konsolum olsun diye alıyorsanız almayın derim zaten önümüzdeki yıllarda PC'ye port edilen her oyunu sisteminiz kaldıracaktır. Günde kaç saat bilgisayarı kullandığınız kaç saat konsolu kullanacağınıza göre tercih yapmanızda fayda var. İmzanızda Full HD monitör görüyorum, 2K veya 4K paneliniz yoksa PS4'te alabilirsiniz. Fakat dediklerim 2013-2020 arasındaki oyunları oynamadıysanız ve konsoldaki 30FPS'e alışıksanız geçerli, bütçeniz varsa pek tabii PlayStation 5 almanız taraftarıyım.

Arkadaşların da yazdıkları doğrultusunda PS5 Slim alacağım konsolu monitörde değilk 4K TV de kullanacağım.

Peki PS5 de diskli versiyon mu alinmali disksiz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı