PS5 YouTube açılırken "NAT tipi error" hatası

denizhanhaol

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU İ5 12400F GPU Asus Dual Geforce Rtx 3060 Ram G.skill 8*2 Psu Megamax 600w Anakart asus prıme h610k d4
PS5 üzerinden YouTube açılıyor ama PS5 NAT tipi error diyor. Nasıl düzeltebilirim?

Aynı sorun bugün bende de başladı internetiniz Superonline mi?

2 saattir uğraşıyorım online oyunlara giremiyorum daha düne kadar birşey yoktu şimdi oldu psn kimliği çevrim dışı gözüküyor online oyun oynuyarsanız giriş yapamıyorsunuz sizdede öyle mi

2 saattir uğraşıyorım Online oyunlara giremiyorum daha düne kadar bir şey yoktu şimdi oldu PSN kimliği çevrim dışı gözüküyor Online oyun oynayarsanız giriş yapamıyorsunuz sizde de öyle mi?

Evet YouTube açık ama Online yok oyun

2 saattir uğraşıyorım Online oyunlara giremiyorum daha düne kadar bir şey yoktu şimdi oldu PSN kimliği çevrim dışı gözüküyor Online oyun oynayarsanız giriş yapamıyorsunuz sizde de öyle mi?

Bende PSN açık ama

Bende de PSN gitti

Son düzenleme:
Genel bir sıkıntı olsu heralde internetten baktım herşeyi denedim sonuç yok online oyun girilmiyor arıza kaydı oluşturdum

Aynı sorun bende de var internetim superonline
Sizin sorun bugün mü oldu

Son düzenleme:
Aynı sorun bugün bende de başladı internetiniz Superonline mi?
Aynı durum bende de oldu bugün öğleden sonra. Superonline kullanıyorum. Fifa online oynayamıyorum. Telefonumun internetinden bağlanınca sorun yok. Nasıl ilerleyeceğiz bilemedim

Merhaba, aynı sorun bende de bugün öğlen saatlerinde başladı. Araştırdığım kadarıyla IP adresinden kaynaklı olduğu söyleniyor. PS'de bağlantı testi yaptığımda NAT 2 olan NAT tipi sorun başladığından beri "başarısız" olarak görünüyor. Superonline'ı IP değiştirmek için aradım ancak aylık 90 küsur lira bir ücretten bahsettiler

Aynen öyle bende giremiyorum şimdi yine kontrol ettim sorun devam ediyor. Ağrıza kaydı oluşturdum dönüş bekliyorum. Telefonu bağlayınca giriyor. Muhtemelen cgn havuzuna dahil olundu ipler çakışıyor bağlantı sağlanmıyor. Eğer statik ip ile bu iş çözülüyorsa çok saçma yıllardır superonline kullanıyorum oyun oynarım böyle bir sorun yaşamamıştım.Sorunu çözen olursa dönüş yapsın. Ben bütün gelişmelerde yazacağım.

Aynı durum bende de oldu bugün öğleden sonra. Superonline kullanıyorum. Fifa online oynayamıyorum. Telefonumun internetinden bağlanınca sorun yok. Nasıl ilerleyeceğiz bilemedim
Sizde sorun devam ediyormu ? Bu cgnat havuzu denen zımbırtı yüzünden mi oluyor o havuzamı dahil olduk anlayamadım ağrıza kaydı bıraktım dönüş bekliyorum bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…