15 saat oldu bendede çözüm yok hala çevrim içi kimliğe erişilemiyor online oyunlar oynanamıyor malesef kayıt oluşturdunuzmu superonlineyi arayıpAynı sorun bende de yaşandı ve 18 saat geçti halen bir çözüm yok.. Çözüm bulan var mı acaba ?
Dün benim denemediğim birşey kalmadı ps5 sabit ip verdim modemden dmz modunu aktif edip denedim ama kesinlikle olmuyor. Telefondan girince nat tipi 2 oluyor online açılıyor ama kesinlikle superonline üzerinden asla nat tipi bağlantısı yapılmıyor. Ama dediğimiz gibi internet hizmeti alabiliyorsun. Sadece online oyun oynamak için gerekli olan nat tipi bağlantısı alamıyoruz.Bu sorunu olan herkes şikayette bununsun. Sorunu çözümleyen olursada bilgi versin lütfen.Evet oluşturdum.. Modem resetledim DNS tanımladım kablo değiştirdim ne yaparsam yapayım çözülmedi.. Superonline ısrarla sorun yok diyor.. O taraftan hiç bir şekilde çözüm bulamadım.. Evet haklılar online oyun dışında bağlantıda sorun yok her şey çalışıyor. Tek sıkını o NAT tarafında.. Telefonu hot-spot yapıp bağladığımda herhangi bir sorun olmuyor online oyun oynanıyor.. Yani sorunun Superonline tarafında olduğu çok bariz.. Ama nasıl çözecekler ne yapacaklar bilmiyorum..
Bu arada dün görüşürken müşteri temsilcisi bu konuda farklı şikayetler aldık topluca çözüm aranıyor gibi birşey söyledi.. Ama doğru mu yalan mı bilemedim açıkçası..
Ben hem şikayetvar üzerinden şikayet oluşturdum hemde çağrı merkezine ilettim durumu. Çok sinir bozucu bir durum malesef geri dönüş bekliyorum superonlineden daha dönen olmadı 24 saat içinde dönüşeceği söylendi.Sanırım bu sorunu her yaşayan Superonline'ı arayıp arıza kaydı bırakırsa faydası olabilir.. Bu konuda çok şikayet var deyip bakarlar belki konuya..
Dün benim denemediğim birşey kalmadı ps5 sabit ip verdim modemden dmz modunu aktif edip denedim ama kesinlikle olmuyor. Telefondan girince nat tipi 2 oluyor online açılıyor ama kesinlikle superonline üzerinden asla nat tipi bağlantısı yapılmıyor. Ama dediğimiz gibi internet hizmeti alabiliyorsun. Sadece online oyun oynamak için gerekli olan nat tipi bağlantısı alamıyoruz.Bu sorunu olan herkes şikayette bununsun. Sorunu çözümleyen olursada bilgi versin lütfen.
Bende açtım şikayetvarda konu herkes destek olsun gördüğü yerde neden 2 gün öncesine kadar kullandığımız ürüne ekstra ücret ödeyelim ki çok saçmaAynı şekilde okuduğum ve gördüğüm formülleri denedim ancak hiç bir şekilde çözülmüyor. Muhtemelen Superonline bu sorunu bir şekilde çözecek ya da Statik IP almak gerekecek. Şikayetvar'da da konu ile ilgili başlıklar açılmaya başlanmış.
Size direk statik ip mi almanız gerektiği söylendi peki ?Dünden beri superonline kullanıcısı olarak giremiyorum. Statik ip almam gerektiği söyleniyor, düne kadar kullandığım hizmet için bugün neden ek ücret ödeyeyim? Zaten diğer internet sağlayıcılarına nazaran sorunsuz kullanmak için superonlineye fazla ücret ödüyoruz ama yaşadığımız rezilliğe bak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.