Müşteri hizmetleri Twitter üzerinden konuyla alakalı kullanıcılara "sorun giderildi" olarak dönüş sağlamaya başladı ancak sorun bende hala devam ediyor. Düzelen var mı aranızda ?
Müşteri hizmetleri Twitter üzerinden konuyla alakalı kullanıcılara "sorun giderildi" olarak dönüş sağlamaya başladı ancak sorun bende hala devam ediyor. Düzelen var mı aranızda?
Normalde her internete bağlandığınızda ip adresiniz değişir. Statik ip aldığınızda değişmez, sürekli aynı kalır. Sadece bu konu için aldıysanız pek ihtiyacınız yok gibi görünüyor.
Normalde her internete bağlandığınızda IP adresiniz değişir. Statik IP aldığınızda değişmez, sürekli aynı kalır. Sadece bu konu için aldıysanız pek ihtiyacınız yok gibi görünüyor.
Normalde her internete bağlandığınızda ip adresiniz değişir. Statik ip aldığınızda değişmez, sürekli aynı kalır. Sadece bu konu için aldıysanız pek ihtiyacınız yok gibi görünüyor.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum Superonline ile görüştüm az önce çok sayıda şikayet olduğu için ilgili birimin konuya baktığını söyledi. 2 saatte bir modem resetleyin yarına kadar düzelmezse tekrar arayın dedi. Şöyle bir video buldum bu konuyu da telefonda sordum Avrupa sunucusuna geçmek güvenlik açısından sorun olabilir bu konuda sorumluluk almayız ama geçebilirsiniz dedi. En kötü ihtimal bu yol denenebilir.