PS5 YouTube açılırken "NAT tipi error" hatası

Ben şimdi kontrol ettim düzelmiş. Hem PS profilim Online oldu hem de FC24'e bağlandı.

NAT tipi başarısız değil. NAT 2 şeklinde görünüyor.

Çözüm üretmelerine sevindim.

Müşteri hizmetleri Twitter üzerinden konuyla alakalı kullanıcılara "sorun giderildi" olarak dönüş sağlamaya başladı ancak sorun bende hala devam ediyor. Düzelen var mı aranızda ?
An itibari ile benimki düzelmiş şimdi eve geldim ilk işim ona bakmak oldu nat tipi bağlantım oluyor artık

Müşteri hizmetleri Twitter üzerinden konuyla alakalı kullanıcılara "sorun giderildi" olarak dönüş sağlamaya başladı ancak sorun bende hala devam ediyor. Düzelen var mı aranızda?

Düzeldi

Normalde her internete bağlandığınızda IP adresiniz değişir. Statik IP aldığınızda değişmez, sürekli aynı kalır. Sadece bu konu için aldıysanız pek ihtiyacınız yok gibi görünüyor.
Gerek yok

Ben de aynı sorunu yaşıyorum Superonline ile görüştüm az önce çok sayıda şikayet olduğu için ilgili birimin konuya baktığını söyledi. 2 saatte bir modem resetleyin yarına kadar düzelmezse tekrar arayın dedi. Şöyle bir video buldum bu konuyu da telefonda sordum Avrupa sunucusuna geçmek güvenlik açısından sorun olabilir bu konuda sorumluluk almayız ama geçebilirsiniz dedi. En kötü ihtimal bu yol denenebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı