An itibari ile benimki düzelmiş şimdi eve geldim ilk işim ona bakmak oldu nat tipi bağlantım oluyor artıkMüşteri hizmetleri Twitter üzerinden konuyla alakalı kullanıcılara "sorun giderildi" olarak dönüş sağlamaya başladı ancak sorun bende hala devam ediyor. Düzelen var mı aranızda ?
Müşteri hizmetleri Twitter üzerinden konuyla alakalı kullanıcılara "sorun giderildi" olarak dönüş sağlamaya başladı ancak sorun bende hala devam ediyor. Düzelen var mı aranızda?
Normalde her internete bağlandığınızda ip adresiniz değişir. Statik ip aldığınızda değişmez, sürekli aynı kalır. Sadece bu konu için aldıysanız pek ihtiyacınız yok gibi görünüyor.Düzeldiğine sevindim. Ben statik Ip almıştım, iptal ettireyim mi acaba? Statik Ip’nin bir esprisi var mı?
Gerek yokNormalde her internete bağlandığınızda IP adresiniz değişir. Statik IP aldığınızda değişmez, sürekli aynı kalır. Sadece bu konu için aldıysanız pek ihtiyacınız yok gibi görünüyor.
Sırf bunun için almıştım, iptal edeyim bari..Normalde her internete bağlandığınızda ip adresiniz değişir. Statik ip aldığınızda değişmez, sürekli aynı kalır. Sadece bu konu için aldıysanız pek ihtiyacınız yok gibi görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.