Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar bu fan sesi normal mi? Alalı 3 gün oldu. Sıfır aldım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar bu fan sesi normal mi? Alalı 3 gün oldu. Sıfır aldım.
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 7 Ocak 2023 #2 Performansı etkilemez fakat sizi rahatsız edecek düzeyde çıkıyorsa garantiye gönderebilirsiniz. Bence anormal bir durum yok. Artı 0 Eksi
Performansı etkilemez fakat sizi rahatsız edecek düzeyde çıkıyorsa garantiye gönderebilirsiniz. Bence anormal bir durum yok.
S sslzed Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 Hocam garantiye falan Gönderdiniz mi ne yaptınız Artı 0 Eksi
KS KS Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #4 sslzed dedi: Hocam garantiye falan gönderdiniz mi ne yaptınız Genişletmek için tıkla... Hayır göndermedim. Artı 0 Eksi
sslzed dedi: Hocam garantiye falan gönderdiniz mi ne yaptınız Genişletmek için tıkla... Hayır göndermedim.
S sslzed Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #5 Nasus31 dedi: Hayır göndermedim. Genişletmek için tıkla... cihaz nasıl peki hocam bir sıkıntı yaptı mı Artı 0 Eksi
Nasus31 dedi: Hayır göndermedim. Genişletmek için tıkla... cihaz nasıl peki hocam bir sıkıntı yaptı mı
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.984 Yer İstanbul 5 Aralık 2023 #6 Fan sesinden ziyade coil whine var bütün PS5’lerde mevcut kafaya takmayın menüde ses kesilir oyunda coşar Artı 0 Eksi
Fan sesinden ziyade coil whine var bütün PS5’lerde mevcut kafaya takmayın menüde ses kesilir oyunda coşar
S sslzed Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #7 barissyaa dedi: Fan sesinden ziyade coil whine var bütün PS5’lerde mevcut kafaya takmayın menüde ses kesilir oyunda coşar Genişletmek için tıkla... hocam bendeki çok coil gibi değil bence Artı 0 Eksi
barissyaa dedi: Fan sesinden ziyade coil whine var bütün PS5’lerde mevcut kafaya takmayın menüde ses kesilir oyunda coşar Genişletmek için tıkla... hocam bendeki çok coil gibi değil bence
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.984 Yer İstanbul 5 Aralık 2023 #8 sslzed dedi: hocam bendeki çok coil gibi değil bence Genişletmek için tıkla... Videodaki gibiyse coil whine ancak fan sesi varsa yüksek devirde dönüyorsa baktırın derim veya tozunu alın 1 sene olduysa Artı 0 Eksi
sslzed dedi: hocam bendeki çok coil gibi değil bence Genişletmek için tıkla... Videodaki gibiyse coil whine ancak fan sesi varsa yüksek devirde dönüyorsa baktırın derim veya tozunu alın 1 sene olduysa
Resulzzade Zeptopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #9 Nasus31 dedi: Hayır göndermedim. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende de biraz ses yüksek çıkıyor da, sizde bir sorun yaşandı mı yoksa aynı seste devam mı ettiniz. Artı 0 Eksi
Nasus31 dedi: Hayır göndermedim. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende de biraz ses yüksek çıkıyor da, sizde bir sorun yaşandı mı yoksa aynı seste devam mı ettiniz.
KS KS Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #10 Resulzzade dedi: Merhaba bende de biraz ses yüksek çıkıyor da, sizde bir sorun yaşandı mı yoksa aynı seste devam mı ettiniz. Genişletmek için tıkla... Çok takmadan devam ettim ben. Artı 0 Eksi
Resulzzade dedi: Merhaba bende de biraz ses yüksek çıkıyor da, sizde bir sorun yaşandı mı yoksa aynı seste devam mı ettiniz. Genişletmek için tıkla... Çok takmadan devam ettim ben.