PS5'de 30 FPS ve 60 FPS arası çok fark var mı?

teknokojici

Kilopat
Daha fazla  
PS5 Slim'i yeni aldım, the last of part 2'yi kurdum, bir performans bir de kalite modu var kalite modu 4K 60 FPS performans 2K 30 FPS ben performansta 8 saat oynadım, şimdi merak ediyorum, kaliteye alsam değer mii o FPS farkı ne kadar etkiler? Çok anlaşılacak bir fark olur mu, bir de biraz konu dışı olacak ama kaliteye alsam görüntü ne kadar fark eder, FPS farkına değer mi?

Anlamadığım şey şu 4K 60 FPS gibi bir seçenek varken 30 FPS'i geçtim niye 2K oynarsın ki 4K 60 FPS'e alın keyfinize bakın.

PS5 Slim'i yeni aldım, the last of part 2'yi kurdum, bir performans bir de kalite modu var kalite modu 4K 60 FPS performans 2K 30 FPS ben performansta 8 saat oynadım, şimdi merak ediyorum, kaliteye alsam değer mii o FPS farkı ne kadar etkiler? Çok anlaşılacak bir fark olur mu, bir de biraz konu dışı olacak ama kaliteye alsam görüntü ne kadar fark eder, FPS farkına değer mi?
Merak ettiğim iki şey var. Bunu sormak yerine neden kendin deneyip gözlemlemiyorsun ve hem çözünürlük hem akış hızı olarak daha yüksek bir seçenek varken neden daha düşüğünü tercih ediyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı