PS5'de nasıl avatar alınır?

591529

Hectopat
Makaleler
1
PS Store'a girip avatarları aradım fakat ne oyunların eklentiler kısımlarında ne de PS Store'da başka bir kısımda bulamadım. Garip olan şudur ki PS3'te avatar alabiliyorum, PS5'de alabilmenin hiçbir yolu yok mu?

Henüz ben yok diye biliyorum hocam PS3'teki gibi değil yani.
İnternetten baktım bazı yabancı forumlarda PS5'te olmayıp PS3 ve PS4 için olduğunu söyleyenler olmuş, sanırım PS5'te yok. Web sitesi ve mobile uygulama içinde de göremedim sanırım tek çare PS4 üzerinden yapmak fakat o da bende yok. PS3'te sadece PS3 oyunlarının avatarları var maalesef, Rdr 2 avatarları istiyordum 🙁

İnternetten baktım bazı yabancı forumlarda PS5'te olmayıp PS3 ve PS4 için olduğunu söyleyenler olmuş, sanırım PS5'te yok. Web sitesi ve Mobile uygulama içinde de göremedim sanırım tek çare PS4 üzerinden yapmak fakat o da bende yok. PS3'te sadece PS3 oyunlarının avatarları var maalesef, RDR 2 avatarları istiyordum 🙁

Ya bu olay çok saçma yıllardır anlam veremem. Sony ürettiği yazılımda eski nesilde olan bir şey neden yeni nesilde olmuyor akıl erdiremiyorum. Mesela dediğin şey çok basit bir şey ama üstüne konması gerekirken atlanmış bir detay. Bende ilk zamanlar PS5'te misal kütüphanede oyun arama özelliği yoktu. PS4'te vardı bunda neden çıkardılar diye ayar oluyordum. Belki ilerleyen güncellemelerde gelir bu da.

Ya bu olay çok saçma yıllardır anlam veremem. Sony ürettiği yazılımda eski nesilde olan bir şey neden yeni nesilde olmuyor akıl erdiremiyorum. Mesela dediğin şey çok basit bir şey ama üstüne konması gerekirken atlanmış bir detay. Bende ilk zamanlar PS5'te misal kütüphanede oyun arama özelliği yoktu. PS4'te vardı bunda neden çıkardılar diye ayar oluyordum. Belki ilerleyen güncellemelerde gelir bu da.
Umarım gelir, bende tilt oluyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı