PS5'e Cyberpunk 1100TL'ye alınır mı?

Dlc ile paket biraz daha indirime giriyordu gecen indirimlerde bilginiz olsun. Bence alinir. Uzun saatler oynadim gayet de keyifliydi, dlc zaten basli basina uzun suruyor. Ps5'de oynarken optimizasyonu guzel, fps dususleri olmuyor fakat hala glich, bug var. Ben oynarken ara ara denk geldim anlik tat kaciriyor ama cok sorun edilecek duzeyde degil

Çok iyi oyun kesinlikle alınır devasa detaylı açık dünyası başlı başına efsane. Oynarken rdr2 den daha fazla zevk aldım ilk çıktığında bu şekilde çıksaydı kesinlikle zirveye oynardı.

1100 TL'ye düşmüş Cyberpunk. PS5'e almaya değer mi? Performans nasıl olur FPS düşüşleri oluyormuş diye okudum. Rahatsız eder beni çok iyi optimizasyonu yoksa almayacağım.

Oyunu PS5'te alıp %100 yapmış ve platin kupasını almış biri olarak söylüyorum oyunda evet FPS düşmesi var bende oyun çok fazla çöktü ama alınır 87 saat oynadım mükemmeldi hikayesi falan.

Son düzenleme:
1100 TL'ye düşmüş Cyberpunk. PS5'e almaya değer mi? Performans nasıl olur FPS düşüşleri oluyormuş diye okudum. Rahatsız eder beni çok iyi optimizasyonu yoksa almayacağım.
4K da rtx li stabil 30 fps veya 1800p 60 fps stabil, rtx kapalı performans verebiliyor. Bende 3070 140w lı laptop var ama ps5 te 4k oynamayı tercih ediyorum mukayese için öyle söyleyeyim. Çok rahat geliyor o pratiklikle o performans oranı. Bence gayet güzel performansı ve görselliği.

Oyunu PS5'te alıp %100 yapmış ve platin kupasını almış biri olarak söylüyorum oyunda evet FPS düşmesi var bende oyun çok fazla çöktü ama alınır 87 saat oynadım mükemmeldi hikayesi falan.
Bende çok çökme de olmadı, belirteyim dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı