100 saatte hikayesinin bitmesi kötü mü? Hocam yeni çıkan oyunların hikayesi 10 saat bile değil artık.
Hocam yan görevler dahil oyun açık dünya ise onlarda takılma dahil onu düşünerek söyledim misal RDR2.
100 saatte hikayesinin bitmesi kötü mü? Hocam yeni çıkan oyunların hikayesi 10 saat bile değil artık.
İlk defa 2 ay önce konsol olarak Ps5 aldım.Aldığım gün yıllık ps plus yaptım ve beni en az 1 yıl götürecek oyun var içinde.Çok kaliteli oyunlar var.Oyun genişiliği nedir ne kalitede ne kadar oyun var? Amacım markayı gömmek değil sadece bu sistem hakkında bilgi edinmek bir gün konsol alırsam işime yarayabilir.
ps5'in fiyatı xbox series s in 2 katı düşük bütçede xbox tercih ediliyor ama 20k verceksen konsola ps5 alınır yani.Xbox'ta Game Pass var diyen arkadaşlar bir sessiz olabilir mi artık?Series S ve PS5 kıyaslayanlara müdahale bile etmeyeceğim.
Eki Görüntüle 1826839
Eski çıkmış tüm PS Exclusive oyunları var hocam. Uncharted, TLoU, inFamous, Horizon Zero Dawn, yeni çıkmış olan Horizon Forbidden West, Demon's Souls, Spider Man & Spider Man Miles Morales,Oyun genişiliği nedir ne kalitede ne kadar oyun var? Amacım markayı gömmek değil sadece bu sistem hakkında bilgi edinmek bir gün konsol alırsam işime yarayabilir.
Elimde Xbox One S 1TB ve PS4 Slim var çift kollu satıp ikisini üstüne 3-4K para koyup PS5 veya Series X almak mantıklı olur mu? Ya da başka ne yapabilirim?
Bir oyunu 100 saat oynayacaksam 800 lira vermek koymaz herhalde. Saat başı 8 lira. Konsol cafeler daha pahalı.Hocam yan görevler dahil oyun açık dünya ise onlarda takılma dahil onu düşünerek söyledim misal RDR2.
Ha arkadaş millette tutturmuş Xbox'ta Game Pass var, görende bütün AAA oyunlar Game Pass'a dahil sanacak. PS Plus sistemi olmasa bile PS5 alınır. Kaldı ki PS5'e pahalı diyip Xbox Series X'e ucuz diyenler ne yaşıyor onu da anlamıyorum. Fiyatlara bakmıyorlar herhalde...Xbox'ta Game Pass var diyen arkadaşlar bir sessiz olabilir mi artık?Series S ve PS5 kıyaslayanlara müdahale bile etmeyeceğim.
Eki Görüntüle 1826839
Kütüphaneyi incelesen oynayacak 1-2 oyun çıkar maksimum.Ha arkadaş millette tutturmuş Xbox'ta Game Pass var, görende bütün AAA oyunlar Game Pass'a dahil sanacak. PS Plus sistemi olmasa bile PS5 alınır. Kaldı ki PS5'e pahalı diyip Xbox Series X'e ucuz diyenler ne yaşıyor onu da anlamıyorum. Fiyatlara bakmıyorlar herhalde...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.