PS5'e geçmek mantıklı mı?

Oyun genişiliği nedir ne kalitede ne kadar oyun var? Amacım markayı gömmek değil sadece bu sistem hakkında bilgi edinmek bir gün konsol alırsam işime yarayabilir.
İlk defa 2 ay önce konsol olarak Ps5 aldım.Aldığım gün yıllık ps plus yaptım ve beni en az 1 yıl götürecek oyun var içinde.Çok kaliteli oyunlar var.

Oyun genişiliği nedir ne kalitede ne kadar oyun var? Amacım markayı gömmek değil sadece bu sistem hakkında bilgi edinmek bir gün konsol alırsam işime yarayabilir.
Eski çıkmış tüm PS Exclusive oyunları var hocam. Uncharted, TLoU, inFamous, Horizon Zero Dawn, yeni çıkmış olan Horizon Forbidden West, Demon's Souls, Spider Man & Spider Man Miles Morales,
Death Stranding.. Yani çıkışından 1-1.5 yıl geçmiş çoğu PS exclusive oyunu geliyor kütüphaneye.. En üst özelliği alırsanız yeni çıkan yüksek bütçeli çoğu oyunu 1-2 saat deneme süresi ile oynayabiliyorsunuz.
2.5 yıl Series S kullandım sırf Game Pass için almıştım ilk gelen oyunlar çok güzeldi fakat şimdi kütüphaneyi indie çöplüğüne çevirdiler. Şu anda açıp oynanacak pek oyun yok GP kütüphanesinde. PS kütüphanesinde de öyle diyebileceğimiz oyunlar var fakat kendi bünyesindeki oyunları tek başına koyduğunda bile GP'yi geçiyor.

Elimde Xbox One S 1TB ve PS4 Slim var çift kollu satıp ikisini üstüne 3-4K para koyup PS5 veya Series X almak mantıklı olur mu? Ya da başka ne yapabilirim?

Hocam grafik anlamında PS4'ten kat kat daha iyi PS5. ama soru şu ki oyunları tekrar oynama isteiniz var mı? Eğer cevabınız evet ise PS5 alın derim.

Xbox'ta Game Pass var diyen arkadaşlar bir sessiz olabilir mi artık? :D Series S ve PS5 kıyaslayanlara müdahale bile etmeyeceğim.
Eki Görüntüle 1826839
Ha arkadaş millette tutturmuş Xbox'ta Game Pass var, görende bütün AAA oyunlar Game Pass'a dahil sanacak. PS Plus sistemi olmasa bile PS5 alınır. Kaldı ki PS5'e pahalı diyip Xbox Series X'e ucuz diyenler ne yaşıyor onu da anlamıyorum. Fiyatlara bakmıyorlar herhalde...

Ha arkadaş millette tutturmuş Xbox'ta Game Pass var, görende bütün AAA oyunlar Game Pass'a dahil sanacak. PS Plus sistemi olmasa bile PS5 alınır. Kaldı ki PS5'e pahalı diyip Xbox Series X'e ucuz diyenler ne yaşıyor onu da anlamıyorum. Fiyatlara bakmıyorlar herhalde...
Kütüphaneyi incelesen oynayacak 1-2 oyun çıkar maksimum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı