İndirirsin, oyunun olduğu hesabı ana hesap yap yoksa kilitleniyor oyun giremiyorsun.hesapta pes 2021 varsa ben indirebilir miyim?
İndirirsin, oyunun olduğu hesabı ana hesap yap yoksa kilitleniyor oyun giremiyorsun.hesapta pes 2021 varsa ben indirebilir miyim?
Kuzenimle deneyecegim eyvallahİndirirsin, oyunun olduğu hesabı ana hesap yap yoksa kilitleniyor oyun giremiyorsun.
Ben yükledim içinde ps4 pes 2021 olan hesaba girip yükledim.Yapan oldu mu olduysa nasıl yaptığını yazsın lütfen. PES 21 bende çok istiyorum digital sürüm var bende.
kral hesap nasıl buldun veya nasıl bulabilirim tanıdıklarda yok daBen yükledim içinde ps4 pes 2021 olan hesaba girip yükledim.
Tanıdıklardan buldum ben,belki internette vardır.kral hesap nasıl buldun veya nasıl bulabilirim tanıdıklarda yok da
internette var ama çalıntı hesaplar oluyo sıkıntı yani rica etsem bi şekilde hesabı bana ulaştırma şansınız olur mu (biraz yüzsülük gibi oldu sanki sorrrryyy)Tanıdıklardan buldum ben,belki internette vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.