Bildiğim kadarıyla iPhone 12'nin çıkışıyla beraber yurt dışında iPhone 11'in fiyatı 100 dolar azalmıştı ama bizim ülkemizde herhangi bir indirim yansımamıştı. Yani aynı durum PS4'de de olacaktır, düşeceğini pek sanmıyorum.
Yakın zamanda PS4 alma gibi bir planım var. İkinci el Slim kasa ya da fat kasa alacağım. Ya da sıfır bir şekilde Slim 500 GB'lık kasayı satın alacağım. Şu an sıfır piyasası bana göre oldukça yüksek. İkinci el piyasasının fiyatları da yavaş yavaş artmaya başlıyor. Sizce PS5'in çıkışı ile PS4 konsollarının fiyatları iner mi? PS5 çıkarsa PS4'lerin fiyatları iner diye düşünmek zararıma mı olur?
Bence tam tersi olur herkes PS4'e yöneleceği için fiyatları artar. Eğer PS4 alacaksan Pro alman daha iyi. Last of Us 2 gibi oyunlar oynarken Pro daha iyi.
Bence tam tersi olur herkes PS4'e yöneleceği için fiyatları artar. Eğer PS4 alacaksan Pro alman daha iyi. Last of Us 2 gibi oyunlar oynarken Pro daha iyi.
Yakın zamanda PS4 alma gibi bir planım var. İkinci el Slim kasa ya da Fat kasa alacağım. Ya da sıfır bir şekilde Slim 500 GB'lık kasayı satın alacağım. Şu an sıfır piyasası bana göre oldukça yüksek. İkinci el piyasasının fiyatları da yavaş yavaş artmaya başlıyor. Sizce PS5'in çıkışı ile PS4 konsollarının fiyatları iner mi? PS5 çıkarsa PS4'lerin fiyatları iner diye düşünmek zararıma mı olur?