PS5'in Fiyatını PlayStation Türkiye Açıkladı

Merakla beklenen yeni nesil video oyun sistemi PlayStation 5'in Türkiye satış fiyatı belli oldu. 19 Kasım tarihinde dünyanın birçok ülkesiyle aynı anda Türkiye'de piyasaya çıkacak olan PlayStation 5'in Ultra HD Blu-ray disk okuyucuya sahip modeli, 8299 TL tavsiye edilen satış fiyatına sahip olacak.

Türkiye satış fiyatı 8299 TL oldu. Dijital sürü ise ilerleyen dönemlerde fiyatının duyrulacağını ve 2021'de ülkemize geleceğini açıkladı.
 
Vergiler konsolun normal fiyatından pahalı.

vx.PNG
 
Dijital sürüm hakkında Sony’den açıklama yok ama WebTekno bir haber yaptı, herkes kaynak belirtmeden bu habere inanarak 2021’e uzattı süreci 😂
 
Konsol olmadan yaşayabiliyosunuz!!! Bak telefonun ne? Dokunmatik!! Başka ne istiyorsun?? (!)

Xbox'a göre 600 TL daha ucuz diye biliyorum. Ama şöyle bir olay var ki PS5 alırsanız 600 TL'ye bir oyun alırken Xbox alırsanız 600 TL'ye 2-3 yıllık Xbox Game Pass alabilirsiniz.
 
Yahu anladık tamam. Aynı konudan 70 tane açıldı bugün. 8300₺'yi suratımıza vurmanız hoşunuza mı gidiyor?
Birincisi ben konuyu açtığımda bu haberle ilgili konu yoktu. Bitane daha konu var sanırım ikisi birlikte onaylandı. İkinciside bu gerçeğe bakmamanız onun olmadığını değiştirmez. Görmeyince öyle bir şey yok diyemezsiniz. Malesef gerçekler bunlar bi siz değil herkes yüzleşiyor.

Dijital sürüm hakkında Sony’den açıklama yok ama WebTekno bir haber yaptı, herkes kaynak belirtmeden bu habere inanarak 2021’e uzattı süreci 😂
Kaynak var dostum. Bölüm Sonu Canavarı yaptı haberini.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı