PS5'in vidası kırıldı

Nd2009

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Benim PS5'im içini açıp temizlemem gerekiyor ve artık yatay kullanmak istiyorum. Ancak standının vidasınin bir şeyini galiba kaybettim. Ayrıca vida ne tornavida ile ne kaşık ile ne başka bir şey açılmıyor sanırım vidası kırıldı. Onu nasıl becerdin demeyin artık ne yapmam gerekir. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230219_215714.jpg
    IMG_20230219_215714.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 185
  • IMG_20230219_215723.jpg
    IMG_20230219_215723.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 168
Neden PS5 in içini açıp da temizleme gereği duyasın ki? Garantiyi mi yakma çabasındasın?
Garantisi bitmiş olabilir mi ?

Bunun gibi cihazların sadece kapağı açılarak temizlik yapılabilir ve bu garantisini bozmaz. Güvenlik bandı açılırsa sıkıntı olur.

Merhaba,
Benim PS5'im içini açıp temizlemem gerekiyor ve artık yatay kullanmak istiyorum. Ancak standının vidasınin bir şeyini galiba kaybettim. Ayrıca vida ne tornavida ile ne kaşık ile ne başka bir şey açılmıyor sanırım vidası kırıldı. Onu nasıl becerdin demeyin artık ne yapmam gerekir. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Vida kırılmamıştır muhtemelen korktuğun için fazla zorlamıyorsundur. Kırılsa zaten kolay çıkar.

Bitse bile, PS5'yi açıp temizleme diye bir kavramı ilk defa duyuyorum. Konsolda bunu ilk defa duyuyorum. Ve normal bir kasa gibi olmayacağından sonunun da iyi bitmeyeceği ortada.
Yukarda belirttim. Bende Ps4 slim model konsol vardı ve kapak açılıp içi temizlenebiliyordu. Kasanın fanını ve üstünü fırça ile temizleyebilirsiniz.

Yukarda belirttim. Bende Ps4 slim model konsol vardı ve kapak açılıp içi temizlenebiliyordu. Kasanın fanını ve üstünü fırça ile temizleyebilirsiniz.
Ben şu insanlardaki temizlik hastalığına hala alışamadım. Çamurda mı kullandın aleti, 5 sene mi geçti, neden.. Neyse. Şu an bunu yapacak arkadaşın ilk vidada zarar verdiğini düşünürsek ben hala daha ileri gidilmesi taraftarı değilim. Gerisi sizin bileceğiniz iş.

Ne yazık ki içi kirleniyor ve insanlar açıp temizliyor. Bu arada beyler garantiyi bozarmı?
Hayır.

Ben şu insanlardaki temizlik hastalığına hala alışamadım. Çamurda mı kullandın aleti, 5 sene mi geçti, neden.. Neyse. Şu an bunu yapacak arkadaşın ilk vidada zarar verdiğini düşünürsek ben hala daha ileri gidilmesi taraftarı değilim. Gerisi sizin bileceğiniz iş.
2 sene önce aldığını varsayarsak içi tozdan geçilmiyordur, sesten rahatsız olmuştur. Arkadaş bu arada standı kırmış kapağı değil. Kapağı çekince açılıyor zaten içine ulaşmak kolay yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı