yusufbal151 Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Ben bir 2 yıl önce PS4 almıştım ve içinde aldığım kişinin EA hesabı vardı. Şu an bende PS5 var ama o hesaptan bir türlü çıkış yapamadım. Şu an FC24'te hiçbir Online özelligi kullanamıyorum Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
Ben bir 2 yıl önce PS4 almıştım ve içinde aldığım kişinin EA hesabı vardı. Şu an bende PS5 var ama o hesaptan bir türlü çıkış yapamadım. Şu an FC24'te hiçbir Online özelligi kullanamıyorum
talha1481 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 369 Çözümler 2 Yer Bolu 7 Temmuz 2024 #2 EA hesabınıza herhangi bir cihaz üzerinden girip cihazı hesaptan atabilirsiniz sanırım site üzerinden. Artı 0 Eksi
EA hesabınıza herhangi bir cihaz üzerinden girip cihazı hesaptan atabilirsiniz sanırım site üzerinden.
KS KS yusufbal151 Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 talha1481 dedi: EA hesabınıza herhangi bir cihaz üzerinden girip cihazı hesaptan atabilirsiniz sanırım site üzerinden. Genişletmek için tıkla... denedim ama olmuyor. iki hesap birden açılamaz diyor Artı 0 Eksi
talha1481 dedi: EA hesabınıza herhangi bir cihaz üzerinden girip cihazı hesaptan atabilirsiniz sanırım site üzerinden. Genişletmek için tıkla... denedim ama olmuyor. iki hesap birden açılamaz diyor