PS5'te GTA 5 Premuim Edition oynanabilir mi?

Mustafa3438

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben resimde atmış olduğum GTA V'ı almayı düşünüyorum fakat sol üstte yazan PS4 sembolü beni biraz düşündürdü. Ben PS5'ten oynuyorum. Eğer bunu alırsam PS4'teki arkadaşım ile Online oynayabilecek miyim yoksa bu sadece PS4'e özel mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20230905_231104.jpg
    IMG_20230905_231104.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben resimde atmış olduğum GTA V'ı almayı düşünüyorum fakat sol üstte yazan PS4 sembolü beni biraz düşündürdü. Ben PS5'ten oynuyorum. Eğer bunu alırsam PS4'teki arkadaşım ile Online oynayabilecek miyim yoksa bu sadece PS4'e özel mi?
Online oynayabileceksin. Ama sen PS5ten oynarken PS4 performansı alacaksın. Markete bakarsan PS5 versiyonunun daha pahalı olduğunu görebilirsin. Uzun lafın kısası oynarsın arkadaşınla sorun olmaz.

Oynarsın. üstünde ps4 yazıyor çünkü ps4 sürümü 30 fps oynarsın ama pc'deki 30 fps ile konsoldaki 30 fps farklı yani akıcı bir şekilde oynarsın arkadaşınlada oynarsın.

Bütçeniz varsa ps5 sürümünü alın.

Online oynayabileceksin. Ama sen PS5ten oynarken PS4 performansı alacaksın. Markete bakarsan PS5 versiyonunun daha pahalı olduğunu görebilirsin. Uzun lafın kısası oynarsın arkadaşınla sorun olmaz.
Böyle bir olay mı var? PS5'im var ama sırf PS5 versiyon olmadığı için 30FPS low kalite görüntü alacağım. Tam bir rezaletmiş. Xbox'ta böyle bir şey hayatta yok. Xbox Classic konsolundaki CD'yi Series X'e tak sorunsuz 4K 60FPS oynarsın. Vay be.

Böyle bir olay mı var? PS5'im var ama sırf PS5 versiyon olmadığı için 30FPS low kalite görüntü alacağım. Tam bir rezaletmiş. Xbox'ta böyle bir şey hayatta yok. Xbox Classic konsolundaki CD'yi Series X'e tak sorunsuz 4K 60FPS oynarsın. Vay be.
Xbox'ta aynı durum yok mu ben mi yanlış hatırlıyorum ve evet öyle bir olay var dostum.

Xbox'ta böyle bir şey hayatta yok
Xbox series x'te RDR2 şuan 30 fps çünkü RDR2'nin yeni nesil sürümü yok.

Xbox'ta fps boost diye bir teknoloji var onu biliyorum sadece.

XBOX market konusuna hakim değilim. @kopkeliekmek dijitalde hiç problem olmuyor mu CD demişsiniz?
Bence dijitalde aynılardır ama bende cd'yi bilmiyorum.

Bence düz ikisinde aynıdır ve şuan konu nereye gidiyor.

@Mustafa3438 hocam bence ps5 sürümünü alın ama bütçeniz yoksa ps4 sürümünüde alabilirsiniz arkadaşınızla online oynayabilirsiniz bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı