PS5'te GTA 5'in hem PS4, hem PS5 sürümü oynanır mı?

• Konuyu başlatan emircn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 11.031

emircn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba PS5'te GTA 5 de 4 ve 5 sürümü oynamak istiyorum. Nedeni ise birisi arkadaşım ile oynamak için diğeri yeni jenerasyon olduğu için bu mevcut mu?

Ps4 ile ps5'de crossplay yok. R* yeni nesil konsollara özel gta5 ortaya çıkardı. Ps4'ün donanımın yeni güncellemer için yeterli güçte olmadığı için ve oyun performansının yer yer 15 fps'e kadar düşmesinden Ray Tracing, fidelity gibi oyunun oynanışını ve performansını etkileyen değişiklikler ps4'de yok. Eğer arkadaşın ps4'de oynuyorsa sen de ps4'de oynamak zorundasın.

Siz anlamıyorsunuz herhalde. PS5 sahibiyim ve 4 sürümü GTA 5 oynayabiliyorum demek istediğim ayrı olarak 5 sürümü yükleyebilirmiyim diye soruyorum.
Şimdi netten baktım. Eğer enhanced and enchanted versiyonunu oynamak istiyorsanız sürümü güncellemek zorundasınız. Her iki versiyonu bir arada kullanamazsınız. Nette yazan şu, gta online'ın bir üst sürümüne geçiş yaptığınızda (ki bu karakter transferidir) herhangi bir sorunla karşılaşmadığınız sürece bir alt versiyona geri dönemezsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı