Merhaba PS5'te GTA 5 de 4 ve 5 sürümü oynamak istiyorum. Nedeni ise birisi arkadaşım ile oynamak için diğeri yeni jenerasyon olduğu için bu mevcut mu?
Biraz araştırma sonucunda farklı PS cihazı olsa bile oyunun aynı sürüm olması gerekiyor diye yazıyo çoğu yerdeZaten nesiller arasında crossplay yok mu?
Xbox, xbox ile ps5, ps5 ile oynar. Crossplay gta online'da yok.PS4 kullanıcıları Xbox One kullanıcıları ile, PS5 kullanıcıları Xbox series x/s kullanıcıları ile oynayabiliyorlarmış.
Ps5te ps5 sürümü vardır. Ps4 sürümünü ps4te oynarsınız.Ben şunu sordum. Hem 4 hem 5 sürümünü indirip oynayabilirmiyim ?
Siz anlamıyorsunuz herhalde. PS5 sahibiyim ve 4 sürümü GTA 5 oynayabiliyorum demek istediğim ayrı olarak 5 sürümü yükleyebilirmiyim diye soruyorum.Ps5te ps5 sürümü vardır. Ps4 sürümünü ps4te oynarsınız.
Şimdi netten baktım. Eğer enhanced and enchanted versiyonunu oynamak istiyorsanız sürümü güncellemek zorundasınız. Her iki versiyonu bir arada kullanamazsınız. Nette yazan şu, gta online'ın bir üst sürümüne geçiş yaptığınızda (ki bu karakter transferidir) herhangi bir sorunla karşılaşmadığınız sürece bir alt versiyona geri dönemezsiniz.Siz anlamıyorsunuz herhalde. PS5 sahibiyim ve 4 sürümü GTA 5 oynayabiliyorum demek istediğim ayrı olarak 5 sürümü yükleyebilirmiyim diye soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.