Diğer SteelSeries QCK XXL mouse pad 1.199 TL + kargo ücreti

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Gigabyte B450M K
Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB.
RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB.
Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze.
İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120.
Meslek
İnşaat Mühendisi
İyi mi bilmiyorum ama birilerinin işine yarayabilir. 90x40x2mm boyutlarında. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa alacak arkadaşlar okuyabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries mouse Pad'ler neden bu kadar pahalı diğer alternatiflere göre? FPS oyunlarında gerçekten fark ediyor mu? Bilmediğimden soruyorum.

Bu çok daha iyi diye biliyorum. Ben 750 ye almıştım şuan çok iyi indirimde. 4 renk seçeneği ve deseni olması artı hemde.

2020 yılından beri QCK large modelini kullanıyorum, arkadaşın dediği gibi kirlenmesi zor ve dayanıklı, ilk günkü gibi duruyor inanır mısın?

Direksiyon seti satın aldığım kişi hediye etmişti FPS oyunu oynamadığım ve şu anki mouse pad işimi gördüğü için ayrıca aşırı kirli olduğu için hiç kullanmadım 2 yıldır dolapta duruyor. Yıkamaya üşeniyorum. Gerçekten fark ediyorsa yıkayıp kullanayım.

Direksiyon seti satın aldığım kişi hediye etmişti FPS oyunu oynamadığım ve şu anki mouse pad işimi gördüğü için ayrıca aşırı kirli olduğu için hiç kullanmadım 2 yıldır dolapta duruyor. Yıkamaya üşeniyorum. Gerçekten fark ediyorsa yıkayıp kullanayım.

İhtiyacın varsa kullan tabii ki, başka mouse pad deneyimlemediğim için bir şey söyleyemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı