PS5'te neden bu şekilde iz oluşur?

Kerem_3

Femtopat
Daha fazla  
Bu iz sizce neden olmuştur? Alalı 2 buçuk hafta oldu, PS'yi hem alt hem üst kapakta var bu iz bazıları fazla ısınmadan kararma yapmıştır diyor o kadar ısınması mümkün değil. 2 buçuk hafta kullandım ve kullandığım süre de hep hava alacağı yerdeydi ve dikey değil, yatay kullandım. Deterjanla sildim, yıkadım ama geçmedi. Bunu gidermenin bir yolu var mıdır?

Dosya Ekleri

• IMG_20231027_145533_488.jpg
    IMG_20231027_145533_488.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 153
  • Screenshot_20231028-103753~2.png
    Screenshot_20231028-103753~2.png
    528,7 KB · Görüntüleme: 132
  • Screenshot_20231028-103819~2.png
    Screenshot_20231028-103819~2.png
    461,5 KB · Görüntüleme: 127
Yatay kullandığınız için bir yere sürtmüş olabilir mi hocam.

Bilmiyorum aynı izler benimkinde de vardı. Şu an elimde yok ama aynı sorunu yapısı neredeyse aynı olan Xbox 9. nesil beyaz Gamepad'de yaşıyorum. Lanet gibi bir şey herhalde.

Bu iz sizce neden olmuştur? Alalı 2 buçuk hafta oldu, PS'yi hem alt hem üst kapakta var bu iz bazıları fazla ısınmadan kararma yapmıştır diyor o kadar ısınması mümkün değil. 2 buçuk hafta kullandım ve kullandığım süre de hep hava alacağı yerdeydi ve dikey değil, yatay kullandım. Deterjanla sildim, yıkadım ama geçmedi. Bunu gidermenin bir yolu var mıdır?
Benimkinde de aynı izler var.Ben kulaklık ve kolu konsolun üstüne koyuyorum belki o yüzdendir dedim ama çoğu kişide varmış galiba.

Hocam bende de var herkeste var geçici bir şey sert bir şekilde temizleyince anca gidiyor ama isterseniz yan plaketler için sticker yapıştırabilirsiniz ya da sprey boya ile boyayabilirsiniz.

Bende de böyle bir sorun var, siz nasıl temizlediniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yatay kullandığınız için bir yere sürtmüş olabilir mi hocam.
yani iki tarafını da sürtecek bişey olmamıştır çünkü çok dikkatli baktım

Hocam bende de var herkeste var geçici bir şey sert bir şekilde temizleyince anca gidiyor ama isterseniz yan plaketler için sticker yapıştırabilirsiniz ya da sprey boya ile boyayabilirsiniz.
neyle sildiniz

Bilmiyorum aynı izler benimkinde de vardı. Şu an elimde yok ama aynı sorunu yapısı neredeyse aynı olan Xbox 9. nesil beyaz Gamepad'de yaşıyorum. Lanet gibi bir şey herhalde.
temizleyebildinizmi

Son düzenleme:
Yani iki tarafını da sürtecek bir şey olmamıştır çünkü çok dikkatli baktım.

Neyle sildiniz.

Temizleyebildinizmi.

Hocam BİM'de satılan bezler var dokulu ona benzer bir şey alın sonra evde izopropil alkol ya da alkol oranı yüksek sprey varsa beze sıkın sonra iyice ovalayın temizlenir.

Hocam hakkında da birçok videolar var zaten İngilizce olarak, PS 5 temizlemek için.

Hocam BİM'de satılan bezler var dokulu ona benzer bir şey alın sonra evde izopropil alkol ya da alkol oranı yüksek sprey varsa beze sıkın sonra iyice ovalayın temizlenir.

Hocam hakkında da birçok videolar var zaten İngilizce olarak, PS 5 temizlemek için.
üst kapaktaki kararma için varmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı