PS5'te TLOU Part 1 60 FPS 4K oynanır mı?

yigitnegss

Femtopat
Daha fazla  
Ben özellikle 60 FPS oynamak istiyorum ondan dolayı performans modunda oynamayı planlıyorum fakat performans moduna alırsam görüntü 4K olur mu yoksa çözünürlük daha mı düşük olur? Bir de performans ve kalite modu arasında çok büyük bir fark var mı?

Upscale edilmiş 4K 60 FPS açması lazım.

Nasıl yani?

Hocam YouTube'da aratın sanki boşa konu açmışsınız, TLOU part 1 performans mod vs quality mod yazarsanız bir zahmet bulursunuz.

Sorumun nasıl amacı performans modu 4K mı yoksa 2K mı diye sormaktı ayrıca benim monitör 4K olmadığından farkı çok anlayamadım.

Yani, oyun aslında 4K çözünürlükte çalışmıyor, ancak düşük çözünürlüklü bir görüntü (örneğin 1440p ya da 1080p) alınır ve bu görüntü, ekranın 4K çözünürlüğüne uyacak şekilde "büyütülür" veya "yükseltilir". Bu işlem, piksel sayısını artırarak görüntüyü daha net ve keskin göstermeye çalışır, fakat doğal 4K'da olduğu kadar keskin olmayabilir.

Yani, oyun aslında 4K çözünürlükte çalışmıyor, ancak düşük çözünürlüklü bir görüntü (örneğin 1440P'ya da 1080p) alınır ve bu görüntü, ekranın 4K çözünürlüğüne uyacak şekilde "büyütülür" veya "yükseltilir". Bu işlem, piksel sayısını artırarak görüntüyü daha net ve keskin göstermeye çalışır, fakat doğal 4K'da olduğu kadar keskin olmayabilir.

Anladım teşekkür ederim

30FPS 4K. 1080 veya 1440p 60 FPS.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı