L LordWorking Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint var. Acaba yan yana oynayabilir miyim özelliği var mı PS 5? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023
M muho1996 Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 267 16 Kasım 2023 #2 LordWorking dedi: Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint var. Acaba yan yana oynayabilir miyim özelliği var mı PS 5? Genişletmek için tıkla... Ben de merak ediyorum. Özellikle Far Cry serisi Online olarak yan yana oynanıyor mu? Artı 0 Eksi
LordWorking dedi: Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint var. Acaba yan yana oynayabilir miyim özelliği var mı PS 5? Genişletmek için tıkla... Ben de merak ediyorum. Özellikle Far Cry serisi Online olarak yan yana oynanıyor mu?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 16 Kasım 2023 #3 Co-op özelliği mevcut fakat local co-op yok. Yani Split-screen oynayamazsınız. Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint and split screen? Hello, I am planning to buy a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. I want to know if it is possible to play on split screen with my brother like Fortnite for example? Maybe someone played and know the answer? Ty. xbox-vibes.com Artı 0 Eksi
Co-op özelliği mevcut fakat local co-op yok. Yani Split-screen oynayamazsınız. Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint and split screen? Hello, I am planning to buy a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. I want to know if it is possible to play on split screen with my brother like Fortnite for example? Maybe someone played and know the answer? Ty. xbox-vibes.com