PS5'teki GTA V save almıyor

mr.oyunsever

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, PS5'ten GTA 5 oynuyorum. Oyuna giriyorum, oynuyorum, çıkıyorum, tekrar giriyorum ve sanki az önce oynadıklarım bir hiçmiş gibi. En son girdiğim save noktasından başlıyorum. En son, Lester'dan GPS alıp telefona yerleştirdiğimiz yere kadar geldim, ancak oyundan çıkıp geri girdiğimde Michael'ın arabasını çaldığımız saveye yüklüyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, PS5'ten GTA 5 oynuyorum. Oyuna giriyorum, oynuyorum, çıkıyorum, tekrar giriyorum ve sanki az önce oynadıklarım bir hiçmiş gibi. En son girdiğim save noktasından başlıyorum. En son, Lester'dan GPS alıp telefona yerleştirdiğimiz yere kadar geldim, ancak oyundan çıkıp geri girdiğimde Michael'ın arabasını çaldığımız saveye yüklüyor. Ne yapmalıyım?

Telefondan veya yatarak save yapıyor musun?

Belli bir kayıt noktası oluyor. O sınırı bir sonraki kayıt noktasına kadar geçmeniz lazım yoksa yine aynı yerden başlıyorsunuz. Otomatik kayıt bu şekilde zaten. Bunun haricinde telefondan kayıt yapabilirsin, en mantıklısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı