PS6 mı almalı PC mi?

• Konuyu başlatan fas2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 146

fas2

Femtopat
Daha fazla  
Şu an PS5 Pro var bende sorunum yok PS Plus alıp butun oyunları oynamaya başladı, ayrıyeten GTA RDR var.
PS6 çıkınca alınmalı mı yoksa PC mü toplanmalı? Klavye ve fare ile oyun oynamak daha iyi bence, televizyondan oyun oynamaktan da iyi, PC seviyorum aslında.
Ama PS6 da güzel olacakmış PS5 Pro ile PS Plus'daki istediğim ozel oyunları bitirip o doneme kadar PC mi alsam?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an PS5 Pro var bende sorunum yok PS Plus alıp butun oyunları oynamaya başladı, ayrıyeten GTA RDR var.
PS6 çıkınca alınmalı mı yoksa PC mü toplanmalı? Klavye ve fare ile oyun oynamak daha iyi bence, televizyondan oyun oynamaktan da iyi, PC seviyorum aslında.
Ama PS6 da güzel olacakmış PS5 Pro ile PS Plus'daki istediğim ozel oyunları bitirip o doneme kadar PC mi alsam?
Teşekkürler.
Sevdiğinize yönelin hocam ama ps5 pro sizi daha idsre ettirir illa bişey almak isterseniz şahsen zevklerinize göre pc daha uygun olur.

Teşekkürler.

Bence PC daha mantıklı bazı oyunlar konsola uyum sağlayamıyor ama PC de o çok yok. Mesela God of War oynamak istesen PC'ye gene kol bağlarsın oynarsın. Bence uzun vadede PC daha mantıklı.

Teşekkürler.

Para varsa PC her yönden daha mantıklı bence. Çünkü özel oyunlar artık PC'ye de geliyor, İngilizceniz yoksa yama kurabiliyorsunuz. Oyunun sürdürülebilirliğini ve zevkini arttırmak için mod kurabiliyorsunuz. Oyun dışında aklınıza gelebilecek her türden şeyi yapabiliyorsunuz. Kısaca bilgisayarlar, iyi ki varlar.

Bence PC daha mantıklı bazı oyunlar konsola uyum sağlayamıyor ama PC de o çok yok. Mesela God of War oynamak istesen PC'ye gene kol bağlarsın oynarsın. Bence uzun vadede PC daha mantıklı.
Ben de Xbox Gamepad, Dualshock alip PC'ye baglayip kullanilabiliyorken neden Playstation aliyorlar anlayamiyorum. He cok paran vardir yada ise gelip gidiyorsundur PC kullanmiyorsundur zevkine Konsol alirsin ama bilmiyorum Korsan, Yama dahil her seye PC ile ulasabiliyorken Konsol alinmasi bana bir tik yanlis geliyor.

Teşekkürler.
PS6 çıktığı zaman bu konuda tartışılabilir. Şuanlık PS5 Pro, PC'e kaybetmiş sayılır. PS3/PS4 nesli gibi zengin ve hakkını vermedi.

Asıl konuya gelirse: Hali hazırda PS ekosisteminde PS odaklı gitmek daha kârlı ama PC istiyorsanız PC daha uygun tabi. Oyunlara erişim, özgürlük, kütüphane olarak çok daha iyi.
Tabi birde siz masabaşında oynamayı seviyorsunuz, sizin için bir eksi yok ozaman.
Playstation'ın olayı zaten TV keyfi ve özel oyunlar. Şahsen bende Gamepad'imi alıp, masabaşında yayılarak PC oynama taraftarıyım.
TV'e veya telefona da internet ile yayın açıp oynarım illa yatacaksam da.

PS6 çıktığı zaman bu konuda tartışılabilir. Şu anlık PS5 Pro, PC'e kaybetmiş sayılır. PS3/PS4 nesli gibi zengin ve hakkını vermedi.

Asıl konuya gelirse: Halihazırda PS ekosisteminde PS odaklı gitmek daha kârlı ama PC istiyorsanız PC daha uygun tabii. Oyunlara erişim, özgürlük, kütüphane olarak çok daha iyi.
Tabii bir de siz masabaşında oynamayı seviyorsunuz, sizin için bir eksi yok o zaman.
PlayStation'ın olayı zaten TV keyfi ve özel oyunlar. Şahsen bende Gamepad'imi alıp, masabaşında yayılarak PC oynama taraftarıyım.
TV'e veya telefona da internet ile yayın açıp oynarım illa yatacaksam da.

Gamepad tutmak beni o kadar heyecanlandırmadı PC de klavye farele oynamak ve PC zevki bambaşka. Gamepad tutmak bence rahatsız edici bir şey bence ve TV'den oyun oynamak çok kötü bence PS biraz FIFA mortal cılar için aslında ben onları oynamıyorum zaten artık özel oyunda kalmadı.

PS5 Pro aldığıma pişman değilim PS Plus'da istediğim özel oyunları oynuyorum. Sonra PC alırım.
Hepinize teşekkürler.

Son düzenleme:
Gamepad tutmak beni o kadar heyecanlandırmadı PC de klavye farele oynamak ve PC zevki bambaşka. Gamepad tutmak bence rahatsız edici bir şey bence ve TV'den oyun oynamak çok kötü bence PS biraz FIFA mortal cılar için aslında ben onları oynamıyorum zaten artık özel oyunda kalmadı.
Şahsen Witcher 3, Shadow of War, Yakuza gibi oyunlarda klavye ile berbatlar. FPS oyunları çok iyi olsada bu tarz kılıç veya yakın dövüş oyunları Gamepad canavarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı