El konsolları arıyordum bayağı bir konsol aradım bunu buldum hoşuma gitti sarı site de 750 TL'ye buldum sizce alınır mı? Bu konsol?
Ekleme: Farklı bir sitede de 550 TL'ye buldum.
Ürünün videosu:
Bu cihazı ne için kullanmak istiyorsunuz? Vakit öldürmek için alınabilir. Ama oyun oynamak için alınmaz bence. Üzerine biraz daha koyup PS Vita bakılabilir.
Bu cihazı ne için kullanmak istiyorsunuz? Vakit öldürmek için alınabilir. Ama oyun oynamak için alınmaz bence. Üzerine biraz daha koyup PS Vita bakılabilir.
Oyun oynamak için almayı düşünmüyorum. Yolculuklar kullanırım diye düşünüyorum.
Bir de atari SUP retro 2 gameboy diye bir ürün buldum güzele benziyor siz ne dersiniz?
Oyun oynamak için almayı düşünmüyorum. Yolculuklar kullanırım diye düşünüyorum.
Bir de atari SUP retro 2 gameboy diye bir ürün buldum güzele benziyor siz ne dersiniz?
Yolculuklar için alınabilir. İş görür diye düşünüyorum. Linkteki ürün için de aynılarını söyleyebilirim. Zaman öldürmek için yeterli. Bütçeniz yetiyor ise PS7000'e bakabilirsiniz. Arkadaşın dediği gibi bu tarz oyunları emulator ile de oynayabilirsiniz. Sizin tercihiniz.