PS7000 alınır mı?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
El konsolları arıyordum bayağı bir konsol aradım bunu buldum hoşuma gitti sarı site de 750 TL'ye buldum sizce alınır mı? Bu konsol?
Ekleme: Farklı bir sitede de 550 TL'ye buldum.
Ürünün videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vakit geçirmek için alınabilir. İçinde genelde eski oyunlar var. Bunlarda bazen bug olabiliyor. O da normal zaten.

Bu cihazı ne için kullanmak istiyorsunuz? Vakit öldürmek için alınabilir. Ama oyun oynamak için alınmaz bence. Üzerine biraz daha koyup PS Vita bakılabilir.

Bu cihazı ne için kullanmak istiyorsunuz? Vakit öldürmek için alınabilir. Ama oyun oynamak için alınmaz bence. Üzerine biraz daha koyup PS Vita bakılabilir.

Oyun oynamak için almayı düşünmüyorum. Yolculuklar kullanırım diye düşünüyorum.
Bir de atari SUP retro 2 gameboy diye bir ürün buldum güzele benziyor siz ne dersiniz?

PS Vita ikinci eli 1.500 TL'den başlıyor arada bir oynayacağım bir alet için 1.500 TL biraz fazla.

PS Vita ikinci eli 1.500 TL'den başlıyor arada bir oynayacağım bir alet için 1.500 TL biraz fazla.

Oyun oynamak için almayı düşünmüyorum. Yolculuklar kullanırım diye düşünüyorum.
Bir de atari SUP retro 2 gameboy diye bir ürün buldum güzele benziyor siz ne dersiniz?

Yolculuklar için alınabilir. İş görür diye düşünüyorum. Linkteki ürün için de aynılarını söyleyebilirim. Zaman öldürmek için yeterli. Bütçeniz yetiyor ise PS7000'e bakabilirsiniz. Arkadaşın dediği gibi bu tarz oyunları emulator ile de oynayabilirsiniz. Sizin tercihiniz.

O zaman alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı