Psikiyatristim bana Concerta yazarken bu konuda uyarmıştı. Bazı mesleklere girişimin zorlaşabileceğini ve bazı meslekleri yapamayacağımı söylemişti. Şu an hatırlamıyorum ama ne yazık ki hangi meslekler olduğunu.
Psikiyatristim bana Concerta yazarken bu konuda uyarmıştı. Bazı mesleklere girişimin zorlaşabileceğini ve bazı meslekleri yapamayacağımı söylemişti. Şu an hatırlamıyorum ama ne yazık ki hangi meslekler olduğunu.
Düz memurluğa engel olmaz. Aşırı dikkat gerektiren mesleklerde ya da üst düzey yönetici pozisyonlarına girmene engel olur. Ya da ağır bir psikolojik sorunun varsa ya da madde bağımlılığın varsa hiçbir şekilde giremeyebilirsin.
Arkadaşın sorusu
-Psikiatriste gitmek memurluğa engel olurmu?
-Hayır olmaz çünkü psikiatriste gitmekten birşey olmaz.
(Buradaki soru gitmek olduğu için buna göre cevap verdim)
Hangi soruya cevap verdiğime dikkat et türkçe hocana selamlar
Burada psikiatriste bıçak çeksem memurluğa engel olurmu dememiş hayır olmaz psikiatriste gitmek engel olmaz ama yazdığı ilaçlar engel olur.
Bu şu anda beni engelliyor ancak bu ilaçları kullanmama sebebiyet verecek bi sorunum yok. Sadece sınav senemde dikkat eksikliği için gitmiştim ve doktor beni uyarmadan Ritalin yazdı. Ben ritalin nedir ne değildir, kırmızı reçete nedir, ne değildir bilmiyordum bile. İlacı aldım, kullanmadım bile. Bunu sildirmemin bir yolu yok mu? Yani çok saçma, mağdur oluyorum ve ilaca ihtiyacım bile yok. Bir teşhis yok ve saçma sapan kullanmadığım bir ilaç benim kariyerimi etkiliyor. Nasıl sildirebilirim?