Psikoloji nasıl düzeltilir?

Ens7227

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar boksörüm günde 3 antrenman ile maçlara hazırlanıyorum ve bundan 1 gün önce sevdiğim kıza açıldım tabii ki istemediği için arkadaş kalalım dedi o gece ilk ve son defa ağladım. Psikolojik olarak düzelmeye başladım yavaş yavaş, tek sorun 3 4 ay sonra maçım var bu psikoloji ile nakavt bile edebileceğim kişiye maç da kaybedebilirim. Ne önerirsiniz?

Arkadaşlar boksörüm günde 3 antrenman ile maçlara hazırlanıyorum ve bundan 1 gün önce sevdiğim kıza açıldım tabii ki istemediği için arkadaş kalalım dedi o gece ilk ve son defa ağladım. Psikolojik olarak düzelmeye başladım yavaş yavaş, tek sorun 3 4 ay sonra maçım var bu psikoloji ile nakavt bile edebileceğim kişiye maç da kaybedebilirim. Ne önerirsiniz?
İyi günler, Femtopat. Sadece sorularıma cevap vermeni istiyorum, üzülme sebebin ne? Kendine bu soruyu sor ama dürüstçe cevap ver. Üzüldüğünde tam olarak eline geçen + da hissedeceğin bir şey oluyor mu?

Yaparken iyi hissettiğiniz aktiviteleri yapabilirsiniz. Elbette ki bir anda unutabilmeniz mümkün değil, zamanla olacak bu.

İyi günler, Femtopat. Sadece sorularıma cevap vermeni istiyorum, üzülme sebebin ne? Kendine bu soruyu sor ama dürüstçe cevap ver. Üzüldüğünde tam olarak eline geçen + da hissedeceğin bir şey oluyor mu?
Üzüldüğümde elime bişey geçmiyor ama elimde olan bişey değil maalesef zaten biz kimiz ki böyle şeylere hiç bulaşmıycaktık benim bokstan başka hiç bişeyim yok

Yaparken iyi hissettiğiniz aktiviteleri yapabilirsiniz. Elbette ki bir anda unutabilmeniz mümkün değil, zamanla olacak

Haklısın zaten boks yapmaktan başka yapabileceğim bir şey yok kan göz yaşından daha iyi oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı