Psikoloji tercih edilir mi?

Akkuşlu

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Herkese selam öncelikle bu sene alan seçeceğim ve sevdiğim dersler, ilerdeki hedeflerim doğrultusunda eşit ağırlık seçmeye karar verdim:

Aklımda psikoloji okumak var, insanlarla dertleşmeyi ve çeşitli olayların insanların psikolojisine ve bilinçaltına olan etkisini hep merak etmişimdir. Bu yüzden psikolog olmak istiyorum fakat 'geleceği olan bir meslek mi' diye düşününce bazı çıkmazlarda kalıyorum. Bu mesleği gerçekten seviyorum fakat her şey sevmekle olmuyor maalesef. Bu arada yüksek bir maaş kazanma derdim yok, mesleğin önünün açık olması benim için çok daha önemli.

Sizlere sorum psikolog olmak ileriye dönük bir meslek mi ve işsiz kalma durumu var mı?

Herkese selam öncelikle bu sene alan seçeceğim ve sevdiğim dersler, ilerdeki hedeflerim doğrultusunda eşit ağırlık seçmeye karar verdim:

Aklımda psikoloji okumak var, insanlarla dertleşmeyi ve çeşitli olayların insanların psikolojisine ve bilinçaltına olan etkisini hep merak etmişimdir. Bu yüzden psikolog olmak istiyorum fakat 'geleceği olan bir meslek mi' diye düşününce bazı çıkmazlarda kalıyorum. Bu mesleği gerçekten seviyorum fakat her şey sevmekle olmuyor maalesef. Bu arada yüksek bir maaş kazanma derdim yok, mesleğin önünün açık olması benim için çok daha önemli.

Sizlere sorum psikolog olmak ileriye dönük bir meslek mi ve işsiz kalma durumu var mı?
Pdr daha mantıklı.

PDR okumak ile ilgili bir şeyden söz ettiğimi sanmıyorum, konu açma amacımı son cümlede özetledim zaten.
PDR okumak ile ilgili bir şey söylemediğini bende görüyorum. Son cümlede sorduğun soruya cevabım da Psikologluk ileriye dönük bir meslek değil ve Pdr ona nazaran çok daha mantıklı. Şimdi oldu mu? Hem fikrimizi sorup fikrimizi duyunca da ukalalık yapıyorsun?

@altay35 PDR okumak istemiyorum, sadece psikologluk ileriye dönük bir meslek mi diye sordum ve ukalalık yaptığımı düşünmüyorum. Ayrıca sadece PDR okumak daha mantıklı diye üstü kapalı bir cümle kurup, nasıl düzgün bir yanıt istiyorsun anlamış değilim.

@altay35 PDR okumak istemiyorum, sadece psikologluk ileriye dönük bir meslek mi diye sordum ve ukalalık yaptığımı düşünmüyorum. Ayrıca sadece PDR okumak daha mantıklı diye üstü kapalı bir cümle kurup, nasıl düzgün bir yanıt istiyorsun anlamış değilim.
Tamam tamam. Anlatmak için yormayacağım kendimi belli anlamıyorsun.

Fark ettim anlatmak için kendini yormadığını, PDR daha mantıklı deyip kestirip atıyorsun. Lütfen konuyu daha fazla kirletme ve uzaklaş.
Daha bir sosyal medya ortamında bile insanlara "uzaklaş" Diye hitap eden birinden psikolog zor olur. Sana yardımcı olmak için öneride bulundum ama saygı duymakta sıkıntı çeken birinin konusunda bulunmak istemiyorum.Umarım istediğin gerçekleşir. Umarım psikolog olursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı