Psikoloji testi

Kaç numaralı resim ilginizi çekti?

• Oy verenlerin toplamı
    274
Çok teşekkür ederim, aklımda birçok konu ve bir de ilginç mesele var onu sizinle paylaşacaktım.

Konularınızı bekliyorum ve aklınızda ki ilginç meseleyi bu konuda söylemeniz gerekecek herhangi bir iletişim adresi vermek yasak forumda.

Konularınızı bekliyorum ve aklınızda ki ilginç meseleyi bu konuda söylemeniz gerekecek herhangi bir iletişim adresi vermek yasak forumda.
Hayır, matematik ile ilgili hiç duyulmamış bir formül buldum.

Sizce şimdi konu açsam olur mu?

Bir sıkıntı olmaz ama daha çok kişinin görmesini istiyorsanız öğlen saatlarinde açmanız daha iyi olur. Şu an herkes Gaming gecesi indirimi konularına bakıyor pek ilgi görmeyebilir.

Bir sıkıntı olmaz ama daha çok kişinin görmesini istiyorsanız öğlen saatlarinde açmanız daha iyi olur. Şu an herkes Gaming gecesi indirimi konularına bakıyor pek ilgi görmeyebilir.
Bu benim için önemli konu. Yazmak ile yazmamak arasında çok kaldım.

Bu benim için önemli konu. Yazmak ile yazmamak arasında çok kaldım.

Bence yazmanız iyi olur. Bir bakarsınız cidden çok yararlı işe yarar bir formül bulmuşsunuzdur. Ama cidden işe yarar olduğunu düşünüyorsanız patentini falan alın derim.

Önemli değil, dikkatli olmam gerekirdi. Herkes aynı düşünceye sahip olamaz ki. Bütün parmaklar aynı boyda mı? Hayır!

Kardeş benim yüzük parmağım ve işaret parmağım aynı boydadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…