Psikolojik darp raporu var mı?

Psikolojik darp raporu veya o tarz bir şey var mı? Birinden uğradığımız psikolojik şiddetten oluşan psikoloji sorunu psikiyatri bölümünden belgelersek (öyle bir şey varsa), şikayetçi olabilir miyiz?

Olursunuz ama olayı düzgünce anlatsanız daha iyi olur nasıl bir psikolojik şiddet. Gidip de yok saçını beğenmiyorumsa olmaz tabii.

İftira tarzı bir şey için sormuştum.
Hocam yani şahit bile bulsanız yalanlanır. Benimde başıma gelmişti adım özel okulda %100 bursla gitmiştim ama tacizci çıkmıştı uzun hikaye sonra sınav kolejinden kazandım hemen geçtim zaten kapandı gerizekalılar. Hocam sağlam bir delile ihtiyacınız olur ama yapsanızda max okul uzaklaştırma mahkemede 18 yaş altı diye varsayıyorum max 3 ay verir onuda hallederler o yüzden bulaşmayın emeğinize yazık

Yani bunu açıklamak bayağı zor. Bazı karşı cins vatandaşlar, beni kendilerine ilgiliymiş gibi gösteriyorlar.

Açıkçası benim gibi 10 IQ kızlardan çok çekmişsin sanırım. Bunlardan sadece obje olur başka bir şey olmaz nefret etim böyle tiplerden. Halden anlıyorum hacım zorbalık falan biraz zor şeyler bazen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı