Psikolojik sorunlarım mı var?

Hocam çok normal insanların %97'si evde yalnız olduğunda onunla birlikte bir varlığında olduğunu düşünüyorlar.

Evet aynı durum hocam.

Psikolojik sorunlarınız yok fakat yaptığınız şey normal bir şey değil takıntı olmuş. Bende de bir ara evde tek olunca her yere bakma ve kapıları kilitleme takıntısı olmuştu. Sonra umursamaya umursamaya takıntımı cözmüştüm.

Bunu deneyecegım yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlar öncelikle çok asosyal ve utangac bir insanim kimseyle konusamam insanların yüzlerine bakamam sanki bakınca birisi beni inceliyormuş gibi hissediyorum genelde yanimdan birkaç kişi geçince direk panik olurum galiba benim hakkimda birseyler konuştuklarini düşünüyorum insanlarin beni izlediklerini düşünüyorum kalabalik ortamlarda asla duramam ÇOK AGRESIF DAVRANIYORUM SİNİRİMİ BAZEN İÇİMDE TUTARIM o sıradada kendi elimi sımsıkı sıkarım veya parmaklarımı kütletirim ama çok sert bi sekilde insanların umursamadığı dert etmediği şeyleri bile dert ederim hemde çok fazla büyütürüm ve tüm günümü mahveder bu olay lütfen yazın

Arkadaşlar öncelikle çok asosyal ve utangac bir insanim kimseyle konusamam insanların yüzlerine bakamam sanki bakınca birisi beni inceliyormuş gibi hissediyorum genelde yanimdan birkaç kişi geçince direk panik olurum galiba benim hakkimda bir şeyler konuştuklarini düşünüyorum insanlarin beni izlediklerini düşünüyorum kalabalik ortamlarda asla duramam çok agresıf davranıyorum sinirimi bazen içimde tutarım o sıradada kendi elimi sımsıkı sıkarım veya parmaklarımı kütletirim ama çok sert bir sekilde insanların umursamadığı dert etmediği şeyleri bile dert ederim hem de çok fazla büyütürüm ve tüm günümü mahveder bu olay lütfen yazın.

Umursamaz olmaya çalış kafanı yorma onceden benzerı bır olay vardı şimdi utanmazın tekıyım ınsanların ne dusundugunu gram benimsemem oyle olursan kafan rahatlar sal kendını 1 kerede olsa rahat davran.

Umursamaz olmaya çalış kafanı yorma onceden benzerı bır olay vardı şimdi utanmazın tekıyım ınsanların ne dusundugunu gram benimsemem oyle olursan kafan rahatlar sal kendını 1 kerede olsa rahat davran.
Ama tek sorun utangaç olamam veya asosyal olmam değil dikkatli okursan daha farklı konularımda var ilgin için çok teşekkürler

Ama tek sorun utangaç olamam veya asosyal olmam değil dikkatli okursan daha farklı konularımda var ilgin için çok teşekkürler.

İşte hepsini kapsıyor buna kendini alıştırırsan kım ne demiş ne yapmış senı pek baglamıyor dedıgımı yap mutlaka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı