3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Ağustos 2022 #101 yorgunsavascı999 dedi: Çok uzun tutmayacağım. Öncelikle 4 yıldır depresyondayım. Zaten arkadaş da yok yalnızım. Evde tek yaptığım şarkı dinlemek o da sıkıyor. Acaba sizlerin psikolojik durumlarınız nasıl? Sıkılıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hiç iyi değilim yaşamaktan da zevk almıyorum dünyaya niye geldim diye sorguluyorum her sabah.
yorgunsavascı999 dedi: Çok uzun tutmayacağım. Öncelikle 4 yıldır depresyondayım. Zaten arkadaş da yok yalnızım. Evde tek yaptığım şarkı dinlemek o da sıkıyor. Acaba sizlerin psikolojik durumlarınız nasıl? Sıkılıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hiç iyi değilim yaşamaktan da zevk almıyorum dünyaya niye geldim diye sorguluyorum her sabah.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #102 Silinen üye dedi: Hiç iyi değilim yaşamaktan da zevk almıyorum dünyaya niye geldim diye sorguluyorum her sabah. Genişletmek için tıkla... Hiç arkadaşınız yok mu?
Silinen üye dedi: Hiç iyi değilim yaşamaktan da zevk almıyorum dünyaya niye geldim diye sorguluyorum her sabah. Genişletmek için tıkla... Hiç arkadaşınız yok mu?
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Ağustos 2022 #103 SeanStrickland dedi: Hiç arkadaşınız yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok değil hiç yok.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #104 Silinen üye dedi: Yok değil hiç yok. Genişletmek için tıkla... Genelde bu olaylar arkadas yokken oluyor yalnızlığın tehlikeli tarafı hayatı sürekli sorgulamak.
Silinen üye dedi: Yok değil hiç yok. Genişletmek için tıkla... Genelde bu olaylar arkadas yokken oluyor yalnızlığın tehlikeli tarafı hayatı sürekli sorgulamak.