techno137
Decapat
Herkese iyi geceler dostlar, son 1 senedir kendimi huzursuz hissetmemi sağlayan saçma sapan bir düşünce var aklımda ve atamıyorum. İlk başlarda çok hafifti mesela sosyal ortamlarda bir hata yaparsam gibi düşünceler vardı sonradan sosyalleştikçe aştım bunu aradan zaman geçti bir şeyi birden kez yapmaya başladım odadan çıkacağım ampulu 3 kez kapatıp açmaya başladım sanki 3 kez yapmazsam kötü hissediyorum gibi şu saate mesela 7.35'te çıkmam lazım tam deyip o saatte çıkıyordum derken şimdi de aklımdan geçen şeyi yapmazsam Allah göstermesin ailemden birini bir uzvunu ya da görme yetimi duyma yetimi kaybedeceğim diye saçma sapan tribe giriyorum. Saçma olduğunu biliyorum ama yapmayınca gün boyu düşünüyorum. Şimdi olursa yarın olursa ya doğru çıkarsa diye geçen gün kafede otururken bardağı yere attım. Sırf aklımda sanki bardağı yere atmazsam başıma çok kötü olay gelecekmiş gibi. Bu eğitimi iş hayatımı eğlencemi sosyal çevremi de etkiledi. Kimseyle konuşamıyorum ibadet bile yapamıyorum. Ne yapmam gerek? Benimle aynı sorunu yaşayan var m? Teşekkürler yazıyı okuyan ve çözüm önerisinde bulunan arkadaşlara.