3-4 gündür tuhaf bir psikolojideyim, vantilatörün karşısına geçince, çay içince, soğuk su içince psikolojik olarak boğulma hissi yaşıyorum. Ayrıca vesvese sorunum da var gerçekleşmesi muhtemel olmayan şeylerin olacağına dair şüphede bulunarak canımı sıkıyorum, iş yerinde imalathanede çalışıyorum. Oradaki kapalı alan ve gözümü ciddi yoran bir beyaz ışık var ve bu sorun yapacağım işler ile birleşince panik atağa benzer bir his yaratıyor. Sessiz sakin alanlarda bile içimde ağır bir yük hissediyorum, sürekli vesvese ve bunun gibi sorunlar yaşamımı çok etkiliyor. Ne tavsiye edersiniz? Şu an bile yarın olacakları düşünüyorum ve nefesim daralıyor gibi hissediyorum. Çok kötü bir hisse kapılıyorum tarif edilemez. Özellikle ve özellikle su içerken gelen boğulma hissi beni çok etkiliyor. Birkaç saniyelik gelen o boğulma hissi ölümden beter benim için.
Bir örnek verecek olursam pazar günü denize gideceğiz taaa pazar günü suya girebilecek miyim yine boğulma hissi yaşayacak mıyım diye zihnimi meşgul edip duruyorum. Sürekli düşünceler geliyor artık bıktım.
Sanki şeytan diyor şunu yaparken, otururken, kalkarken nefesin daralacak, kendime bunu inandırdığım için psikolojik olarak o sorunu yaşıyorum.